top of page
  • Sakura

Himchan от B.A.P е катастрофирал; извинява се, че е шофирал в нетрезво състояние


Himchan от B.A.P e катастрофирал на 26 октомври. Той шофирал покрай Gangnam, когато се блъснал в мантинела. Съобщава се, че е бил под силно въздействие на алкохол, така че шофьорската му книжка е можела да му бъде отнета незабавно. За щастие, няма жертви.


Полицията в Gangnam е заявила, че той ще бъде разследван за нарушение на Закона за движение по пътищата. През 2018 г. пък изпълнителят беше обвинен в непристойно деяние, като се твърди, че е тормозил жена сексуално. Той отрече обвинението и процесът все още продължава. Следващият съдебен процес е 18 ноември.


По-късно Himchan пусна изявление, в което се извинява:

Здравейте, Himchan е.
Първо, искрено се извинявам за лошите новини на феновете ми.
Още веднъж се извинявам за скандала, причинен от вчерашния инцидент и дълбоко размишлявам върху разочарованието, което причиних, с неприятния и срамен инцидент.
Дълбоко съжалявам и размишлявам върху шофирането в нетрезво състояние и
ще премина през полицейско разследване, ако има по-нататъшно такова. Аз също така ще живея живота си, размишлявайки след днес.
Искрено се извинявам, че причинявам безпокойство на моите фенове, които винаги са ме подкрепяли и са се грижили за мен. Шофирането в нетрезво състояние е нещо, което никога не трябва да се прави и това е действие, за което не можете да избегнете отговорността. Още веднъж искрено се извинявам, че предизвиках безпокойство заради този лош инцидент.


bottom of page