top of page
  • Team BKNews

Bang Chan от Stray Kids с извинение относно скорошни коментари за други идоли


На 14 май Bang Chan проведе ежеседмичното си излъчване “Chan’s Room”, по време на което той обсъжда с феновете си различни теми. Към края на лайва фен попита Bang Cha: ”Как беше ”Music Bank in Paris”?”


След като сподели, че му се е насладил и е споделил сцената с много страхотни изпълнители, Bang Chan продължи на английски:

Не знам, може да прозвуча като бумър, защото поколенията са различни, и аз знам това. Но имам чувството, че се е стигнало до момента, в който да поздравиш някого не се счита за основно възпитание...
Защото, нали знаете, ако видите някой да минава покрай вас и му кажете здравей, ако не отговори, ще сте като: ”Какво, по...? Добре...” Но имам чувството, че сме до момента, в който на поколението му е разрешено да прави това. Просто да не му пука...защото имаше няколко ситуации, в които това стана.

Като обясни, че е бил изненадан, когато някой по-млади идоли не са отвърнали на поздрава му, Bang Chan продължи:

Първоначално бях като: ”Добре, какво...добре, това е...” Но после, колкото повече мислех, бях като: ”Може би просто преувеличавам. Може би мисля прекалено. Може би просто съм бумър”.
Така че мисля, че това беше цялостното усещане. Това беше едно от нещата, които си спомням от ”Music Bank in Paris”. Имам предвид, няма да казвам имена! Но да, има такива хора...но предполагам, че е различно поколение. Вероятно просто трябва да живеем с това, нали?

След излъчването имаше спекулации за кои идоли е ставало въпрос, като много предположиха, че е определен идол от ‘Music Bank in Paris'.


На 17 май Bang Chan се извини:

Извинявам се за обидата, причинена от коментарите, които направих по време на скорошно живо излъчване.
Помислих за влиянието, което думите и поведението ми могат да имат върху другите, и дълбоко размишлявах.
Бих искал да спомена, че намерението ми не е било да спомена конкретен изпълнител и че коментарите ми нямат нищо общо с идола, обсъждан наскоро.
Бих искал да поднеса дълбоките си извинения на изпълнителя, който е бил наранен от невнимателните ми думи. Искрено се извинявам.
Ще бъда по-внимателен какво казвам в бъдеще, за да се уверя, че това няма да се повтори.
Още веднъж - извинявам се искрено.

Източник: Soompi

bottom of page