top of page
  • Team BKNews

Baekhyun, Xiumin и Chen от EXO са постигнали споразумение със SM Entertainment


На 19 юни SM Entertainment пуснаха общо изявление с тримата членове на EXO, което гласи:

По-долу е общото изявление на компанията и изпълнителите на компанията Byun Baek Hyun, Kim Jong Dae и Kim Min Seok.
Наскоро компанията ни и изпълнителите на компанията продължиха публично да повдигат различни проблеми чрез различните ни изявления. Относно това компанията и тримата изпълнители искрено се извиняваме, че предизвикахме тревога на много хора, които подкрепят EXO.
След това компанията и тримата изпълнители имахме достатъчно време, в което откровено обсъдихме всички въпроси. Чрез това разрешихме различията си, причинени от недоразумения, и се радваме да ви информираме, че постигнахме взаимно приятелско споразумение. Нашето изявление е както следва:
Първо, компанията и тримата изпълнители ще признаят и продължат договорната връзка, докато се извършват дейностите по график на EXO по-активно и чрез процес на дискусия и корекция на определени части.
Компанията изслуша с внимание и разбра всички мисли на тримата изпълнители, и компанията също изрази позицията си относно това подробно. Тримата изпълнители също отвориха сърцето си и разбраха позицията ни относно договорите на изпълнителите.
Следователно компанията и тримата изпълнители ще извършат процес на взаимна дискусия, както и на корекции, и обещаваме да заздравим връзката си. Компанията ще подкрепя тримата изпълнители, за да може всеки да изпълни дейностите си по нови начини, докато напълно се показва индивидуалността му.
Второ, бихме искали да ви кажем, че имаше недоразумение относно намесата на трета страна. Първоначално компанията беше разбрала от някого, че трета страна се домогва до тримата изпълнители с несправедливи намерения, и заявихме, че това е основната причина за спора. Но чрез тази дискусия научихме, че е имало недоразумение относно намесата на трета страна. Бихме искали да използваме тази възможност, за да се извиним на замесените, че причинихме тревога с обявлението си.
Компанията и тримата изпълнители се извиняваме на феновете, както и на членовете на EXO, които не са тримата изпълнители, и ще дадем най-доброто от себе си, за да върнем подкрепата на толкова много хора, които бяха с нас.
Последно, чрез този инцидент успяхме да помислим за личните тревоги на изпълнителите, както и за посоката на растежа на компанията след пускането на SM 3.0. Благодарение на подкрепата на феновете, бихме искали да планираме бъдещето на SM 3.0., който е по-развит и зрял. Под променените и новите ценности на SM 3.0. ще заздравим и усилим взаимното сътрудничество и уважение към изпълнителите ни.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comentarios


bottom of page