top of page
  • Team BKNews

B.I се оттегля от управлението на 131 Label


На 3 февруари 131 Label официално съобщиха, че B.I напуска позицията си, за да се съсредоточи върху музиката си, а лейбълът ще бъде управляване от чисто нов екип от “професионалисти в развлекателния бизнес“:

Бихме искали да направим обявление относно промяна в управлението на компанията, както и в графика по предстоящия албум на B.I.
1. Промяна на посоката в управлението на компанията
Основан като независим лейбъл от B.I, 131 направи значителен прогрес и разширение в бизнеса миналата година чрез наемането на хип-хоп артиста Reddy и обръщане на внимание на развитието на изпълнителите. С това като основа, 131 ще бъде реструктуриран в мениджмънт система, управлявана от професионалисти в развлекателния бизнес, за да може напълно да подкрепя B.I и креативните му начинания като продуцент и изпълнител. С тази промяна към лейбъла ни ще се присъедини група от професионалисти, които се експерти в публикуването, продуцирането, мениджмънта и още, което ще стабилизира растежа и развитието на 131, както и ще установи идеалната среда за фокус върху музиката и различни промотирания за изпълнители и продуценти.
2. Промяна в посоката на графика за пускането на албума на B.I
B.I дълго работеше, като завърши глобалния си сериен проект за албум “Love or Loved”. След пускането и промотирането на “Love or Loved” миналата година изпълнителят даваше всичко от себе си, за да завърши втория си студиен албум, както и “Love or Loved PT.2” едновременно.
Решението да раздели “Love or Loved” на две части произлезе от намерението и желанието на артиста да изрази най-прозрачните си мисли върху темата любов.
Освен това той формулира уводна история за безстрашието и наивността на младостта в “COSMOS”, половината албум от втория му студиен албум, основан на идеята за вечната любов. След цели две години на фокусиране върху темата бихме искали да обявим днес, че след дълга вътрешна дискусия B.I сега ще премине към своите истории за "обичта". Това е, за да може по-добре да предаде историята си за младостта и любовта на всички слушатели, включително нашите скъпи ID.
И така, вместо гореспоменатия ни план да започнем годината с издаването на неговия глобален албум „Love or Loved PT.2“, артистът ще издаде втория си студиен албум и първо ще изрази своя поглед върху „любовта“ до пълно завършване, преди да премине към миналото време, което ще бъде пуснато през втората половина на годината.
Молим, продължете с любовта и подкрепата си към B.I в начинанието му да изобразява тези две истории през цялата година. Много благодарим.

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page