top of page
bknsashka

Бивш съученик на Seonghwa от ATEEZ с подробности за училищните му дни

Анонимен съученик на Seonghwa от ATEEZ сподели някои сладки спомени от началното им училище!


Ето какво сподели анонимният + доказателствени снимки, че е познавал Seonghwa:

В началното училище един от приятелите ми се влюби в Seonghwa. Винаги седяхме зад стълбите пред главния вход и той винаги минаваше оттам. Веднъж, докато слизаше по стълбите, Seonghwa падна много лошо. Той се търкулна надолу по стълбите и падна силно на задните си части. Тогава той беше малък и просто стана, сякаш нищо не се е случило, отърси панталоните си и продължи пътя си. Приятелката ми беше като: "Колко е сладък..." Но за мен той изглеждаше наистина смутен и ушите му бяха зачервени. Знам, че това не е голяма работа, но просто реших да го споделя, тъй като се сещам за тези дни, когато видя ATEEZ по телевизията.
Спомням си също, че той беше висок и доста красив дори в началното училище, така че беше популярен сред момичетата. Той също беше много мил и по-тих от останалите момчета, с които се движеше, но не непременно срамежлив, просто не толкова приказлив. Той определено не е имал проблеми. Seonghwa беше обикновено дете. Чух, че той наистина се е занимавал с танци в гимназията и в крайна сметка е станал идол.
Танцовата група, в която той участваше през [гимназиалните] училищни дни, беше доста известна в района. Много деца от други училища ходеха на фестивали, за да ги гледат. Веднъж отидох и аз да го видя как танцува. Спомням си, че той и групата му танцуваха на „Monster“ (EXO) и „Bang Bang Bang“ (Big Bang).
Ето снимки от годишника ни в началното училище, но не желая да качвам целите снимки без разрешение. Както и да е, от гледна точка на трета страна, в училище нямаше никой, който да има особено лоша представа за Seonghwa. Той се разбираше добре с всички и беше доста мил. Затова се надявам, че в бъдеще той няма да има проблеми с някакви фалшиви слухове за него.



Източник: Allkpop

Comentarios


bottom of page