top of page
  • bknmoni

KQ Entertainment ще вземе строги правни действия срещу нахлуване в личното пространство на ATEEZ

Агенцията на ATEEZ KQ Entertainment публикува изявление, в което обявява, че предприемат законови мерки срещу тези, които нахлуват в личното пространство на ATEEZ.

Компанията разкри, че е било открито устройство за проследяване на местоположението върху превозното средство, използвано за дейностите на ATEEZ, и предупреждава, че ще бъдат предприети сериозни правни действия срещу извършителя, който е поставил устройството.


Здравейте. Това е KQ Entertainment.
Бихме искали да благодарим на феновете, които винаги ценят и подкрепят ATEEZ.
По-рано направихме няколко съобщения относно етикета на фен клубовете и забранихме на феновете да посещават изпълнителите по време на техните частни планирани дейности и в частни пространства, но въпреки това продължават да се случват инциденти на нахлуване в личното пространство чрез незаконни средства.
Нещо повече, поведения, които пресичат границата, като например следване на артистите до техните лични дейности и частни зони просто за тяхна собствена изгода, въпреки опитите на персонала да ги спре, възпрепятстват бизнеса на компанията и карат артистите да преминават през психологически страдания.
Наскоро компанията ни откри, че някой е прикачил устройство за проследяване на местоположението към работното превозно средство на ATEEZ и незаконно е събрал информация за местоположението им. Разговаряхме с местното полицейско управление, където в момента издирват виновника, и предупреждаваме, че няма да има снизходителност или преговори относно наказанието.
Оттук нататък, по отношение на всяко поведение, което нарушава личния живот на нашите артисти, ние ще приведем в действие законови мерки в допълнение към съществуващата система за черен списък и тези хора ще бъдат изключени от всички събития и дейности с участие на фенове без предварително уведомление.
Също така получихме множество сигнали по имейл, призоваващи да сложим край на нарушаването на личния живот на нашите артисти, така че молим феновете да съдействат на каузата ни.
Още веднъж ви молим в името на безопасността на ATEEZ и техните фенове за дисциплинирана и правилна фен култура, така че искрено ви молим за съдействие.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page