top of page
  • bknmoni

Агенцията на ATEEZ обяви официално завръщането на Mingi след временно спиране на активностите

На 18 юли агенцията на ATEEZ съобщи, че групата ще бъде отново активна като 8-членна.

През ноември 2020 Mingi си взе почивка от активностите на ATEEZ, след като е проявил симптоми на психологическа тревожност. Той продължи своя хиатус и по време на промоциите на групата през март 2021, въпреки че е участвал по време на записите на албума. Взел е участие и в записите на новата песен на ATEEZ за Kingdom, въпреки че не успя да участва пряко в шоуто. По-рано този месец той сподели първия си пост в Туитър, откакто излезе във временна почивка. Тук можете да прочетете новото изявление на компанията:


Здравейте, това е KQ Entertainment.
Искаме да Ви информираме относно здравния статус и завръщането на Mingi от ATEEZ.
Чрез терапия, препоръчана от здравен консултант, с дълъг период на почивка и чрез собствени усилия, Mingi успя да подобри здравето си. За да провери своето умствено и физическо здраве, той участва в няколко от активностите през първата половина на 2021, преди официалното му завръщане към екипа.
След като проверихме състоянието му и след дискусии с него, семейството му и с психолог, ние получихме финално разрешение, с което той може да се върне към работата си без затруднение.
От този момент ATEEZ ще бъдат активни като група от 8 члена. Ще Ви информираме, ако възникнат някакви промени в графика им.
Искаме да благодарим още веднъж на ATINYs, които очакваха Mingi и които му изпращаха безрезервна подкрепа.
Благодарим.

Източник: Soompi

Comentários


bottom of page