top of page
  • bknmoni

ATEEZ ще възобновят активностите си, след като не са били класифицирани като близки контакти

ATEEZ ще възобновят дейностите си и ще прекратят доброволната карантина.

По-рано тази седмица KQ Entertainment сподели, че след като член от помощния персонал на групата е тестван положително за COVID-19, членовете на ATEEZ ще се тестват превантивно и ще се карантинират за всеки случай (можете да прочетете повече тук). На 8 юли KQ Entertainment пусна следното изявление:


Здравейте, това е KQ Entertainment.
Това е нашето изявление относно това дали членовете на ATEEZ са класифицирани като близки контакти на потвърден случай на COVID-19.
След като чуха, че външно лице от помощния персонал е тествано положително за COVID-19, всички членове на ATEEZ бяха подложени на PCR тест за COVID-19. На 7 юли излязоха негативни резултати, но с оглед на възможни непредвидени обстоятелства, момчетата продължиха превантивните действия и карантина.
Днес (8 юли) епидемиологичните проучвания относно потвърдения случай са готови. Според Органите за контрол на болестите, членовете на ATEEZ не са класифицирани като близки контакти.
В резултат на това ATEEZ ще възобновят официалните си активности, започвайки с гостуването на Yunho в шоуто "City Fisherman" по Канал А утре (9 юли).
Благодарим на ATINYs за тяхната загриженост. Ние ще продължим да даваме най-доброто от себе си за безопасността и здравето на нашите артисти, следвайки насоките за контрол на заболяванията като наш основен приоритет.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page