top of page
  • bknmoni

ARMY със спекулации относно значенията на татуировките на Jungkook


В скорошен епизод на Run BTS!, Jungkook разкри повече от татуировките си на ръцете. Въпреки че е трудно феновете да разберат значението на някои от татусите му, като се има предвид, че се прикриват, в епизода на предаването се виждат в пълен изглед. Те направиха няколко предположения из социалните мрежи за значенията им.


Феновете на BTS говорят за значението им, след като нетизени показаха смесени реакции, когато те се разкриха с цялата си прелест в последния епизод на предаването им.


Един от многото фенове на групата обясни: "Искам да покажа колко много Jungkook цени групата и феновете, защото го съдите заради татуировките по тялото му."


В постове и коментари, фенове споделиха предположенията си за значението и причината за татусите по тялото на най-младия член на BTS.



'ARMY', изписано на кокалчетата му, показва името на фендъма. Лилавото сърце препраща към великата фраза 'I purple you', която значи 'Обичам те'. А защо лилавият цвят? За групата и за феновете това е специален цвят. "Това е последният цвят на дъгата. Означава 'Ще ти вярвам' и 'Ще те обичам дълго време' сподели Taehyung преди време. Оттогава лилавият цвят е важна част от BTS и ARMY.


Буквата J на четвъртия му пръст е за буквата му, но има и други теории за нея. На ръката му също можем да открием и официалното лого на ARMY.



'0613' показва дебюта на BTS на 13 юни 2013.





Татуса на тигър показва корейския полуостров, докато растението Тигрова лилия, която разделя фразата 'PLEASE LOVE ME', показва неговото рождено цвете със съответното значение.



Можем да видим и две фрази под формата на Х - "Направи сено, докато слънцето грее" и "По-добре да умреш, отколкото да бъдеш хладен [към хората]". От дебюта му досега, неговото мото е: "По-добре да умреш, отколкото да живееш без страст".



Jungkook има ханджа символите за Hwayang Yeonhwa, най-хубавия момент в живота. Албумите "The Most Beautiful Moment in Life" са изключително значима част за BTS.



Микрофонът е твърде очевидна препратка към неговата страст и работа, отбелязана завинаги на тялото му.


Татуировката му с ръка е от финалната поза, която правят в песента “Boy with Luv”. Намира се близо до китката. Самата песен е за феновете, а знакът означава "Обичам те". Също така жестът е използван често и от рок музиканти.


Сравнително скорошна е тази татуировка на око, която е част от негова рисунка. Фенове вярват, че това е препратка към песента му “Your Eyes Tell”.



Източник: Allkpop

bottom of page