top of page
  • albenacacheva

Chorong от Apink отлага фен срещата в Банкок заради усложнения след автомобилната катастрофа


Предстоящата среща на феновете на Apink CHOBOM в Тайланд е отложена поради здравословното състояние на Chorong.


На 27 септември IST Entertainment разкри, че миналата седмица Chorong е претърпяла лека автомобилна катастрофа на път за вкъщи от репетиция. Въпреки че след това Chorong е изпитала известна болка в областта на шийните прешлени, тя все пак е избрала да участва във фен срещата CHOBOM в Япония два дни по-късно поради "силната си решимост" срещата да не бъде отменена.


Оттогава обаче болката на Chorong се е засилила и тъй като лекарят ѝ я е посъветвал, че трябва да си почине, CHOBOM ще отложат срещата с феновете си, която трябваше да се състои в Банкок на 1 октомври.


Пълното изявление на IST Entertainment е както следва:


Уведомяваме ви, че "Срещата на феновете на Apink CHOBOM 2022 "Framily" в Банкок", която трябваше да се проведе тази събота (1 октомври), се отлага.
На 21 септември около 22:00 ч., след репетиция в тренировъчната зала на IST, на път за вкъщи, членът на Apink Park Chorong попадна в леко пътнотранспортно произшествие поради неопитното шофиране на автомобила зад нея. След инцидента тя се оплака от болки в областта на шийните прешлени.
След произшествието фен срещата на [Apink CHOBOM] в Япония се състоя поради силната решимост на Chorong, а след завръщането си в Корея тя отиде в болница за лечение, където си почина и стабилизира състоянието си.
В момента обаче болката на Chorong леко се е засилила. Според лекаря ѝ тя трябва да си почива и затова неизбежно беше решено фен срещата в Банкок да бъде отложена.
Искрено се извиняваме на феновете, които чакаха дълго време, и молим за разбиране. Здравето на Park Chorong е наш основен приоритет и ще направим всичко възможно за успешното осъществяване на последната фен среща "2022 Apink CHOBOM Fan Meeting 'Framily'" в Корея.
Благодарим ви.

Източник: Soompi

bottom of page