top of page
  • bknmoni

Kwon Mina сподели, че е била жертва на сексуален тормоз

Актуализирано: 9.03.2021 г.


Бившият член на AOA Kwon Mina разкри, че е била жертва на сексуален тормоз в средното училище.


Kwon Mina пусна продължителен лайв чат вчера, говорейки за своето минало в началното училище и по време на училищните си дни.


Още от началното училище нещата бяха трудни за семейството ми. Така че, веднага след като отидох в средното училище, трябваше да работя, за да печеля пари. Прекарвах дните повече, като работя на непълно работно време, отколкото да ходя на училище. В крайна сметка трябваше да напусна училище и да си взема GED (Тестове за общообразователно развитие, доказващи, че кандидатът за изпит притежава знания на ниво гимназия). Считах се за завършила средното си образование, но тогава бях потопена в живота си като трейни.


След това сподели история как е била физически малтретирана, след като е била отведена на изоставено място.


Веднъж приятелка ми каза, че отива някъде. Притесних се и вместо да я спра, аз я придружих.
Когато отидохме в изоставената къща, имаше друго момче - sunbae, което беше с 1-2 години по-голямо от мен. Той ме удари в главата с бутилка от бира и започна да ме рита. Стоях там, докато ме биеха и докато други ученици не дойдоха в същата стая.
Спомням си все още името и лицето му.


Ако Ви кажа името му, Вие ще се сетите, защото е известен сега. Бях много ядосана след сексуалното посегателство. Не можех да вървя добре след случилото се, така че трябваше да пълзя до вкъщи. Продължих да ходя на работя след всичко това. В крайна сметка се преместих в Сеул от Пусан, сякаш беше далеч. Сега като се замисля, се чудя как съм издържала на всичко.

Kwon Mina каза, че той ѝ се извинил малко след случилото се, затова не е докладвала за инцидента.

В крайна сметка той пусна мен и приятелката ми да си ходим.. Но аз се разтроих относно това защо е трябвало да ми се случи. След това той се извини преди да си тръгнем. Каза, че това е било грешно. И аз съм доста податлива в това отношение. Веднъж щом призна грешката си и се извини, не исках да имам негативни чувства спрямо него повече.
Не съобщих за инцидента, защото щях да се забъркам в по-големи неприятности, когато родителите ми разберат. Не исках майка ми да научава, затова прикрих всичките си рани с дрехи.

Ъпдейт: След това Kwon Mina изясни, че мъжът всъщност не е знаменитост:

Планирах да спя целия ден, но получих много съобщения на сутринта. Видях статии, в които пише, че sunbae-то е известна личност. Ще обясня това, защото всички са любопитни дали е известен, или не. Той не е такъв човек. Една или две години по-голям е от мен. Роден е или 1992, или 1991. Тогава беше популярен хулиган. Не е известна личност, която цялата страна познава. Дори не знам какво прави тези дни.
За мен единственият извършител е Shin Jimin. Искам само да хвърля светлина върху човека, който ме е тормозил над 10 години, а не към мъжа, който ми е посегнал.

Източник: Koreaboo


Comments


bottom of page