top of page
  • bknmoni

Huang Xiaoming и Angelababy потвърдиха развода си


Китайската знаменита двойка, чийто брак беше обект на постоянни спекулации през последните години, потвърди, че вече не е заедно. Двамата актьори се отбелязаха в еднакъв пост в акаунтите си в Weibo в петък с надпис:

"Благодарни сме за всичко в миналото, ние все още сме и ще бъдем семейство в бъдеще."

Техните агенции също пуснаха изявления в Weibo, като казаха, че Huang и Angelababy са решили да се разделят по взаимно съгласие и са завършили съответните процедури. От агенциите им също казаха, че двойката ще отглежда заедно сина си, който стана на 5 години този януари. Агенциите добавиха още, че няма да коментират развода и ще предприемат правни действия срещу злонамерени слухове. Huang и Angelababy, чието истинско име е Angela Yeung, са в сериозна връзка от 5 години, след като стана публично достояние, че излизат през 2014 г. Те се ожениха през 2015 г., а през 2017 г. Angelababy роди син.

Въпреки това слуховете за предполагаеми брачни неволи започнаха да се появяват още през 2019 г., защото рядко се виждаха заедно в публичното пространство и рядко си взаимодействаха в социалните мрежи. Huang се опита да отхвърли слуховете през юли 2019 г., когато отговори на въпрос от фен в Weibo, че все още харесва съпругата си. Отговорът му дойде един месец след развода на южнокорейските актьори Song Joong-Ki и Songe Hye-Kyo и раздялата на китайската актриса Fan Bingbing с актьора Li Chen. Спекулациите за разделянето на Huang и Angelababy се увеличиха през септември същата година, когато те се представиха поотделно в централната телевизия по време на средата на Есенния фестивал в Китай.


Последните противоречия бяха през януари 2021 г., когато Huang беше на една сцена с бившата си приятелка, китайската актриса Li Feier. Huang беше водещ на китайското риалити шоу "Sisters Who Make Waves" в същото време, в което Li беше една от 30-те участнички. Така се съживиха старите слухове, които Angelababy опроверга чрез Weibo, като се обърна към него с "господин Huang" в поста си. След случилото се Huang напусна Sisters Who Make Waves. Източник: The Straits Times

bottom of page