top of page
  • bknmoni

"All of Us Are Dead" оглави класацията на Netflix за сериали в 44 страни


Само ден след премиерата си "All of Us Are Dead" е на първо място. Корейският феномен е трети с този успех след Squid Game и Hellbound. "All of Us Are Dead" е начело в класацията за сериали на Netflix по цял свят за два поредни дни, сочат данни на FlixPatrol. Нещо повече - драмата взе първото място в 44 държави. Това е с 19 повече от вчера, когато бяха само 25. Въпреки това в САЩ е на трето място след "The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window" и "Ozark".

На фона на световния интерес към шоуто медиите имат смесени чувства.

Това, което този конкретен зомби сериал може да предложи, за разлика от всеки друг, е, че основните герои - група тийнейджъри - се сблъскват с опасност, скърбейки по постоянно умиращите, разбират как вирусът се развива и си пробиват път към безопасността чрез познатите зали на училището си с една гениална схема след друга.

Guardian също поздрави работата им, казвайки:

Това, което го прави свеж сериал обаче, е обстановката. Умен ход е главните герои да са ученици от гимназията. Прибързаните им реакции към ситуацията, породени от хормоните, повдигат настроението на шоуто.

NME обаче му дава 3 звезди заради прекаленото изобразяване на насилието:

В замисъла на "All Of Us Are Dead" се крие решителното намерение да се засегнат социални проблеми, но намерението е до голяма степен подкопано от фокуса върху кръвта.

В центъра на "All of Us Are Dead" са група гимназисти, които са заключени в училището си, станало огнище на зомби вирус. Премиерата по Netflix беше на 28 януари. Източник: Zapzee


Kommentarer


bottom of page