top of page
  • bknmoni

Aisha от EVERGLOW получи извинение от хората, които разпространяваха фалшиви слухове за насилие

Aisha от EVERGLOW получи извинение от хората, които разпространяваха фалшиви слухове за нея.

По-рано тази година през февруари Yuehua Entertainment отрече слуховете, че Aisha е била извършител на училищен тормоз, и заяви, че ще бъдат предприети силни правни действия. Този месец агенцията официално обяви, че ще предприемат правни действия срещу злонамерени слухове за техните изпълнители. На 7 декември Yuehua Entertainment излязоха с официално изявление и заявиха, че хората, които са писали фалшиви слухове за Aisha в онлайн пространството, са се извинили.


Здравейте. Това е Yuehua Entertainment.
Ние искаме да ви информираме за нашия [законен] напредък по отношение на писането и разпространението на фалшива информация и клевета за Aisha от EVERGLOW.
Междувременно компанията предприе правни действия срещу двама души, които се опитаха да развалят репутацията на Aisha, като пускат невярна информация за нея в онлайн общностите.
Наскоро те признаха, че информацията, която са публикували, е фалшива и са представили писма за извинение, че са причинили психологически щети на изпълнителката и нейното семейство, като вредят на репутацията ѝ.
Докато предоставяха извинението си на Aisha, те също така обещаха да не пишат никаква фалшива информация в бъдеще. Ето защо ние ви уведомяваме за намерението си за никакво наказание и отхвърляме обвиненията срещу двамата.
Въпреки това компанията ще продължи да реагира силно и без снизходителност към злонамерените постове и всички действия за разпространение на невярна информация, за да защитим правата на изпълнителите на агенцията. Чрез редовно наблюдение ние ще работим още по-усърдно, за да предотвратим неблагоприятните ситуации на хората, избрали нашата агенция.
Благодарим Ви.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page