top of page
  • Sakura

Групата aespa с изявление относно фенската подкрепа с подаръци


Въпросът, свързан с това идолите да приемат различни луксозни подаръци за рождени дни, винаги е била спорна тема за к-поп феновете. Докато едни смятат, че феновете са свободни да правят с парите си каквото поискат, други недоволстват от такава крайност, тъй като самите идоли често печелят достатъчно, за да си купят такива.


Персоналът на aespa наскоро пусна обявление чрез официалната фен общност в LYSN.. Те благодариха на феновете за подкрепата, но съобщиха, че момичетата няма да получават подаръци и за тях няма да се правят кампании за рождените им дни, годишнини или графици. Кампаниите често включват кутии с обяд или камиони с храна, изпращани на снимачната площадка. Вероятно е обаче да не бъдат приемани.


В бъдеще няма да приемаме никаква подкрепа или подаръци за всички за всички графици и различни дейности на aespa, като годишнините им или рождените дни на членовете. Въпреки че благодарим на феновете за любовта, която е била дадена на aespa досега, ние внимателно отхвърляме всички кампании за подкрепа, които се подготвят в момента, и с благодарност приемаме само сърцето, вложено зад тях, от феновете, които ценят aespa. Молим за съдействие и доброжелателно разбиране от феновете.

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page