top of page
  • bknmoni

Aespa за живота в общежитие, обещание за 1-во място и още

Най-новата момичешка група на SM - aespa - наскоро бяха гости в радио “Good Morning with Jang Sung Kyu”!

На 18 май групата беше в "Good Morning FM with Jang Sung Kyu", където момичетата разказаха за последния си сингъл, живота в общежитие и още. Относно общежитието, Karina разказа:

Стаите са разпределени между мен и Giselle и между двете по-малки - Ningning и Winter. Ние сме като плашливи котки, затова сме типът хора, които сядат на безопасно място на влакче в увеселителен парк.

Karina разказа и още:

Giselle говори насън на френски. След като говореше в световно гледано видео на френски, аз бях шокирана, когато я чух да го говори и насън. Мисля, че е усвоила до момента 4 езика.

Giselle допълни:

Karina се събужда, казвайки името ми първо.

На въпрос как е успяла да овладее толкова много езици, Giselle отговори:

Говоря 4 езика: японски, корейски, английски и френски. За да научите даден език по-бързо, препоръчвам да прекарвате време с хора, които говорят този език или да гледате филми. Мисля, че така естествено ще го овладеете.

Със своя най-нов сингъл “Next Level”, който беше пуснат на 17 май, aespa заеха първите места в музикални класации по цял свят. Относно това Karina каза:

За нас е шокиращо, че заехме първо място в доста класации. Ние не сме го очаквали. Вместо да се фокусираме върху резултатите, ние обръщахме внимание повече на растежа, но съм благодарна, че успяхме да постигнем добри резултати. Нашата цел е да направим 100 милиона и 5 хиляди гледания на музикалното видео. Стартирахме и танцово предизвикателство с песента.

С нарастващата си популярност aespa си пожелаха да се класират на първо място на музикално шоу. Групата обсъди различни възможности, с които да промотира като: да споделят клипове, в които говорят, докато спят; да правят relay dance; да танцуват със сменени позиции; да танцуват, носейки пижами на животни или с костюми и т.н. Източник: Soompi

Commentaires


bottom of page