top of page
  • bknmoni

Групата aespa говорят за постиженията си, мечтата им да се видят с феновете на живо и още


aespa изглеждат превъзходно на корицата на Dazed Korea!


На 22 февруари, Dazed Korea пусна нова фотосесия и интервю с aespa. На снимките момичетата представят дрехи от бранда Givenchy, на който са избрани за представители.Winter сподели:

Изминали са само 3 месеца от нашия дебют, но постигнахме толкова много. Участвахме в онлайн концерта на SMTOWN, участвахме в много музикални шоута и сме благодарни, че спечелихме наградата Rookie of the year. На всичкото отгоре имахме честта да бъдем на корицата на списание Dazed. Ние искаме да покажем колко сме готини и се чувстваме по-отговорни, тъй като ни е дадена такава възможност.

Giselle коментира:

Само фактът, че можем да красим корицата на списанието, е невероятна възможност за нас. Откакто харесвам да се обличам, чета много списания. Когато бях малка, аз се снимах и редактирах снимките, сякаш съм редактор. Толкова е прекрасно сега, че съм звезда и съм на Dazed на всичкото отгоре! Това е списание, което наистина харесвам.

Още от дебюта на aespa момичетата нямат възможност да се видят на живо със своите фенове MY. Когато ги попитаха какво искат да кажат на MY, щом най-сетне се видят, Ningning отговори:

Аз наистина искам да ги видя всички! Не толкова отдавна посетих магазин и един от служителите се представи като MY. Нямате си и представа колко хубаво ще ми е, като се видя с тях. Това ще бъде първата ни среща с MY.

Karina сподели:

Искам първо да кажа колко много искам да видя феновете ни. Благодарна съм им, че вярват в нас и ни подкрепят отдалеч. Искам да им кажа, че ще станем артисти, с които ще могат да бъдат горди.

Източник: Soompi


Comments


bottom of page