top of page
  • Team BKNews

Драмата на Jaehan и Yechan от OMEGA X с изявление относно премиерата си


“A Shoulder to Cry On” е нова БЛ драма, която бележи първите главни роли на Jaehan и Yechan и е базирана на уебтун със същото заглавие. Тя проследява историята на ученик, който мечтае да стане стрелец, и на изключително популярен ученик, който се заблуждава за емоциите си заради белези от миналото.


На 4 ноември продуцентският екип на драмата пусна изявление в официалния си Туитър, споделяйки, че е почувствал, че трябва да проговори, след като много хора са притеснени дали скорошният инцидент ще се отрази на премиерата.

Някои хора са притеснени относно това дали инцидентът на OMEGA X ще се отрази на излъчването, така че като продуцентската компания на “A Shoulder to Cry On”, бихме искали да дадем официално изявление.
“A Shoulder to Cry On” с участието на Jaehan и Yechan трябваше по график да се излъчи някъде ноември 2022 г. и сме в процес на потвърждаване на OTT и други платформи, както местни, така и международни.
Надяваме се, че отношенията между двамата актьори Jaehan и Yechan, които водиха “A Shoulder to Cry On”, и тяхната група OMEGA X ще се разрешат гладко. Също се надяваме да няма нататъшни проблеми относно графика на излъчване на “A Shoulder to Cry On”, свързани с този въпрос.
Jaehan и Yechan, които имаха интерес към актьорството, се отнесоха сериозно и със страст към тази адаптация.
Това може да бъде видяно от първата среща в начина, по който те постоянно комуникираха с режисьора и продуцентския екип за анализ на героите и мнения, базирани на наученото през вечерта.
Освен това, въпреки предизвикателния си график, те винаги бяха ведри и енергични и щедро вложиха енергията си в проекта.
Ние, продуцентският екип, бихме искали да изразим огромно съжаление и симпатия към скорошната ситуация, и искрено подкрепяме и желаем подобрение в отношението към двамата актьори Jaehan и Yechan, както и към другите членове на OMEGA X.
Още повече ще дадем най-доброто от себе си за проблема с местните и чуждестранни платформи, за да може “A Shoulder to Cry On” - драма, създадена със страст и искреност от много актьори и персонал - да продължи без спиране.

Източник: Soompi

תגובות


bottom of page