top of page
  • Team BKNews

Тайландският актьор Ohm Pawat признава, че е бил извършител на тормоз


С нарастването на популярността на драмата The Glory, която показва историята на жертва на училищен тормоз, търсеща отмъщение, много жертви на училищно насилие започнаха да разобличават знаменитости в Тайланд.


Ohm Pawat, познат и като Pawat Chittsawangdee, дебютира като актьор през 2016 г., но пробивът му беше с ролята на Napat Pat Jindapat в Bad Buddy, затова е много обичан от феновете.


По-рано тази година обаче няколко съученици на Pawat започнаха да пускат в Twitter истории, в които разказват как са били тормозени от него.


Той написа в социалната си мрежа:

Ще обясня какво е станало. Когато бях по-млад, бях виновен. Правех си много шеги, с които нямах намерение да карам хората да се чувстват зле.
Стана, когато бях в средното училище. След като тормозих приятел, бях предупреден от учителя и дори бях наказан с пръчка. Дори трябваше да доведе родителите си в училище. Родителите ми и аз се извинихме на жертвата. Това ме научи на ценен урок.
Жертвата сигурно е била наранена до ден днешен. Съжалявам. Ще се чувствам виновен до края на живота си. Никога няма да си простя. Извинявам се на всички, които съм наранил с шегите, които съм правел, когато съм бил по-млад.

Наскоро се появиха много постове, в които се разобличават различни знаменитости като извършители на училищен тормоз, заради популярността на драмата The Glory. Тези постове са създадени с хаштага The Glory Thai в социални мрежи като Twitter.


Източник: Koreaboo, All kpop
Comments


bottom of page