top of page
  • bknmoni

Suzy предполагаемо води преговори за главна роля в индийски филм


Според слухове корейската звезда и актриса Suzy води преговори за участие в нов индийски филм. Shankar Shanmugam, по-познат като Shankar, е един от най-известните кино продуценти. Наскоро беше съобщено, че Shankar ще режисира нов политически трилър с участието на 35-годишния Ram Charan - един от най-добре платените телугу актьори.


Предвид високата популярност на Shankar и Charan индийската медия "гръмна" с предположения кой ще играе главната женска роля. Едно необичайно име обаче присъстваше в дискусията - Suzy.

Според източници корейската звезда води преговори за главна роля в политически трилър, който не е посочен все още. Докато първоначално се разпространяваха слухове, че филмът ще бъде чисто индийски, водят се разговори, че ще обхване и държава като Южна Корея също.


Изненадващо, но това няма да бъде първият случай на Suzy, в който е спомената за роля във филм на Shankar. През 2019 г. отново се говореше, че създателите на филми искат тя да участва в Indian 2, продължение на популярния трилър Indian от 1996 г. Докато актрисата Kajal Aggarwal изигра главната роля в продължението на филма, Suzy се фокусира върху по-малка роля в тайвански филм.


Нито агенцията на Suzy - Management Soop, нито филмовата компания Sri Venkateswara Creations са потвърдили слуховете, но Ram Charan наскоро съобщи своето участие. Като се има предвид, че кастинга тече, феновете на корейската актриса няма да чакат дълго, за да разберат дали новината за Suzy е вярна. Източник: Koreaboo

bottom of page