top of page
  • bknmoni

Ravi се извини на Red Velvet за текста на новата си песен; ще я премахне от музикалните сайтове

Ravi се извини за текста на една от новите песни към новия си албум.

На 3 юни членът от VIXX пусна своя нов албум “ROSES”, който включва песен със заглавие “RED VELVET”. Много хора се почувстваха неудобно от частта: “Отхапах си от red velvet [червеното кадифе - вид десерт]”. Други части от текста звучат като препратка към заглавните песни на Red Velvet - “Rusian Roulette” и “Dumb Dumb”. Текстът включва също и части с игра на думи с имената на момичетата. В отговор на това на 4 юни Ravi пусна официално изявление:


Здравейте, това е Ravi.
Бих искал да обясня ситуацията относно противоречията, които възникнаха покрай B-side песента “ROSES” от новия ми албум.
На първо място, искам искрено да се извиня на служителите на агенцията и на членовете на Red Velvet, които бяха споменати в текста. Искам да се извиня и на феновете, които ме следят. Съжалявам, че направих това извинение късно, въпреки че трябваше да го сторя по-рано.
Дълго мислих как трябва да поема отговорност за този проблем и днес (4 юни) чрез телефонно обаждане през агенцията на Red Velvet се извиних директно и на момичетата. Разбира се, чувствам се отговорен и се извинявам, че създадох такава ситуация.
Размишлявах върху себе си, че проявявам такава небрежност към този инцидент не само като Ravi, но и като човек, който е част от лейбъла GROOVL1N. За мой срам, докато работих по съдържанието на текста, не осъзнах, че може да предизвика дискомфорт у толкова много хора.
Това беше песен, която исках да излъчва сладка и ярка енергия, но тъй като е спомената конкретна група, мисля, че като човек, написал текста, трябва да поема отговорност за чувствата, изпитани от изпълнителя и неговите фенове.
В крайна сметка реших да премахна песента от всички музикални сайтове след проведена дискусия с дистрибуторската компания. Може да отнеме известно време, но ще се опитам да е възможно най-скоро. В допълнение, в бъдеще винаги ще работя внимателно върху продуцирането като преосмислям всичко няколко пъти.
Още веднъж искам да се извиня на хората, които са разочаровани от мен заради инцидента. Ще работя много, за да ви впечатля в бъдеще, без да Ви разочаровам.
Благодаря Ви.

Източник: Soompi

bottom of page