top of page
  • bknmoni

ITZY споделят как J.Y. Park им е помогнал за “Mafia In The Morning”


За първи път основателят на JYP Entertainment открито е помагал на момичетата за записите. ITZY се завръщат с първи къмбек за тази година и новото им звучене се забива в главите. По време на конференцията на "Guess Who" и придружаващата песен към албума “In the morning” (още позната като “Mafia in the Morning”) момичетата от ITZY споделят как J.Y. Park им е помогнал с творческия процес.

Докато фенове са объркани от значението на заглавието на заглавната песен, ITZY споделят, че заглавието е базирано на популярната парти игра “Mafia”. В играта, която е много популярна в Южна Корея, играчите се разпределят в 2 отбора - отбор "Мафия" трябва да "убие" другите играчи и да прикрие самоличността си, докато останалите трябва да го хванат. По същия начин Yeji обясни, че “In the morning” е за скритите емоции, с които трябва да спечелиш сърцето на любимия.

Това не е първата песен на момичешката група за любов, но тя представя новото звучене на групата. За да ги насочи към концепцията, J.Y. Park им е помогнал по време на записите на песента.

Lia разкри, че за първи път JYP им помага по време на записите на групата, въпреки че участва и в написването на текста на “ICY”. Според главния вокал, той им е дал много съвети.

Например, докато бяхме в стаята за запис, той предложи да намалим осветлението.

Тя продължи да разказва, че намаляването на осветлението помага за концентрацията, която ще им повлияе положително, за да предадат правилно чувствата, заложени в албума. Yeji разказа още, че J.Y. Park е помагал на членовете за тяхното представяне - окуражавал ги е и е обяснявал какво трябва да очакват.

Той ни каза, че обществеността ще стане свидетел на растежа на ITZY, този път чрез представянето ни.

Снимайки сцените на 10 локации, Ryujin каза:

"In the morning" ще покаже новото преживяване на групата.

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page