top of page
  • bknmoni

ITZY са избрани за представители на Maybelline New York

ITZY официално са новите представители на Maybelline New York!

На 31 март американската марка за красота съобщи, че момичетата от ITZY ще бъдат техен глобален представител. Те ще бъдат първите корейски идоли, които получават тази възможност от бранда. ITZY, заедно с Gigi Hadid и Storm Reid, ще представят Maybelline. Президентът на марката Trisha Ayyagari коментира:

Наблюдавам от известно време възхода на ITZY и бях привлечена от това колко динамични са и като група, и като индивидуалности.

Тя продължи още:

ITZY са шампиони в любовта към себе си, индивидуалността и изразяването за феновете си. Излъчват много силна енергия и съм много развълнувана, че тези гласове могат да бъдат част от Maybelline!

Момичетата от ITZY допълниха:

Ние винаги сме се възхищавали на Maybelline и се радваме, че можем да допринесем с нашата креативност, позитивност и енергия на тяхната глобална общност. Това е огромна възможност да покажем нови страни от нас на нашите фенове и да припомним на света, че да бъдеш уверен и смел е във всички нас.

Maybelline New York пуснаха първото видео на ITZY, описвайки ги като "първите корейски идоли", които ще бъдат техни "световни музи".

Източник: Soompi

bottom of page