top of page
  • bknmoni

ITZY за техния английски албум, коя песен ги вдъхновява най-много и още


Момичешката група на JYP - ITZY с фотосесия и интервю за списание Singles!



Ryujin беше попитана за нейното спокойствие на сцената и как това се е променило, откакто е в ITZY. Тя каза:

Мисля, че имам проблем със запазването на спокойствие, когато не съм достатъчно подготвена, но да бъда честна, не са много моментите, когато съм нервна или притеснена на сцената, откакто съм в група. Имах няколко момента, когато бях нервна по време на последните изпълнения в края на годината. Реших това, като се закачах с останалите членове много преди да се кача на сцената.

Тя продължи:

Много се промених, откакто съм в ITZY. Една от големите ми промени е ценностната ми система. Преди дебюта ми действах избирателно според вратите, които бях поставила около себе си, но сега чувствам тези врати широко отворени. Това се случи в процеса на синхронизиране с останалите 4 момичета, които са напълно различни от мен.

Yuna беше попитана за последния им английски албум, както и за кариерата ѝ на такава възраст. Тя отговори:

Това не е майчиният ми език и затова ми беше трудно, но и интересно да науча колко перфектно е моето произношение. Въпреки че значението беше същото, песните имат различно чувство на английски. Тези разлики в музиката променят чувството и нюанса на музиката. Аз лично харесвам ‘DALLA DALLA’ и ‘Not Shy’ повече на английски език.
Имах моменти, когато бях стресирана от работата, но мисля, че тя е правилната за мен. Искам да работя усилено и да израствам. Да работя повече, да намеря неща, които искам да правя. Наистина съм щастлива, когато мога да се почувствам свободна на сцената.

Yeji трябваше да посочи песен, която я вдъхновява най-много, откакто е с ITZY.

Това е ‘WANNABE.’ Моето мото е 'Вярвай в себе си'. То ми дава кураж в успехите и в неуспехите, довели ме до това да бъда част от ITZY. Това е нещо, което винаги съм искала да споделя с хората и то е видимо в песента. Наистина мога да се свържа с текста - 'Няма значение какво ми казват хората, аз съм себе си. Искам просто да бъда себе си.' Всеки път, когато ме питат за моя модел за подражание, не мога да измисля отговор. Аз съм вдъхновена от други хора, но не мисля, че се нуждая да бъда като тях. Харесва ми идеята да попивам различни цветове като платно за рисуване. Винаги съм си мислила, че искам да бъда себе си. Бях много емоционална по време на промоциите на ‘WANNABE.'

Lia сподели силните страни на ITZY според нея, както и коя песен ѝ въздейства най-много.

Мисля, че нашата енергия е една от най-открояващите ни се в този аспект. Тя е в танците и изпълненията ни, но и когато затворите очи и просто слушате музиката ни. Нашата музика е с полезно значение и ви кара да станете и да вървите уверени в себе си. Искам нашите песни да дават тази огнена енергия веднага щом хората я чуят. Мисля, че това е нашата крайна цел към която се стремим, докато записваме.

Тя продължи още:

‘DALLA DALLA’ е песента, която ми въздейства най-много. По-точно текстът: 'Не се опитвай да ме впишеш в своите стандарти.'

Chaeryeong разказа за своя любим текст и невероятната си отдаденост по време на тренировките.

Аз харесвам текста на ‘WANNABE’ и особено: 'Няма нужда да се превръщам в нещо, което не съм. Защото аз съм перфектна, когато съм себе си'. Когато първоначално видях текста на хартия, почувствах, че ми става по-ясно какво трябва да бъде мисленето ми. За да направя песента искрена, много от ценностите ми се промениха по време на подготовката за ‘WANNABE.'

Тя продължи:

Много от нещата се научих сама. Ядосвам се, когато видя мои клипове и знам, че мога да се справя по-добре. Вдъхновявам се като гледам клипове на артисти, които са с дългогодишен опит.

Източник: Soompi

bottom of page