top of page
  • bknmoni

Hani за успеха на Brave Girls, сравнявани с EXID, сценичното си име и още

Hani наскоро участва в интервю с News1, говорейки за актьорската си кариера, успеха на Brave Girls и още.

Brave Girls, чиято песен от 2017 г. "Rollin'" стана известна през 2021 г. заради обработено видео от фен, станаха обект на сравнение с EXID, които имат подобно преживяване с “Up & Down” през 2014. Относно това Hani коментира:

Всъщност Brave Girls са старша група. Те правят своя дебют през 2011, а ние през 2012. Когато бях в радио шоу ми казаха да им дам съвет като старши изпълнител, но поясних, че не сме старша група в сравнение с тях.

Тя продължи:

Те преследват мечтата си по-дълго от нас. Благодарна съм, че ги има. Мисля, че във време на борба, трудности и лоши новини Brave Girls са като икони на надеждата и ни дават сила. Без значение какъв е животът ни сега, Brave Girls се държаха толкова дълго, за да стигнат до мястото, на което са днес, за да ни покажат и ние да се държим.

Помолена да сравни опита си, тя каза:

Трябва да помисля... По това време сякаш бяхме получили подарък от Дядо Коледа, но на следващия ден сякаш някой ни го взе с думите: 'О, това не е за вас.' Не успяхме да отворим подаръка. Имах чувството, че получаваме нещо, което не е предназначено за нас.

Hani разказа още, че не е планувала да промени кариерата си в друга сфера.

Никога не съм казвала, че ще се занимавам с актьорско майсторство или че ще реша да стана актриса. Ако смятах, че филмът [‘Adults Don’t Know’] ще ме направи актриса, щях да мисля и да се притеснявам повече за него. Когато ми предложиха да се явя на кастинг, нямах идея в каква посока ще тръгне бъдещето ми. Не знаех какво да правя. След изтичането на договора ми, пътувах и казах на майка ми: 'Ако искам да бъда поет, ще бъда поет'. Бях в правилната посока на мислене, за да опитам нещо смело. Представях си се как играя преди, но без знания и опит, няма как да стане. Не знаех, че ще ми хареса или че ще бъда добра.

Тя промотираше под сценичното име “Hani” в EXID, но като актриса, използва реалното си име Ahn Hee Yeon. За въпроса кое от двете имена предпочита, отговорът ѝ беше:

В последно време се представям: ‘Аз съм Hani или Ahn Hee Yeon’. Мислех да го променя, но честно казано, няма значение. Hani е много ценно име за мен, което ми носи 7-годишни спомени с фенове. Когато агенцията ми пусна официално изявление, първият път ме представи като Ahn Hee Yeon, но от втория път - като Hani. Аз съм и Hani, и Ahn Hee Yeon. И двете имена представят различна страна от мен.

Източник: Soompi

bottom of page