top of page
  • Sakura

Изпълнителят Tim обяви брака си


Изпълнителят Tim сключи брак! Той събщи щастливите новини, че ще има частна сватба, по-късно този ден.

Здравейте, хора.
Определено се измина доста време, нали? Надявам се, че сте здрави и в безопасност, въпреки че светът се справя с пандемията от коронавирус.
Причината за този пост е не само да кажа здравейте, но и да споделя с вас вълнуващи новини. Тази вечер ще се оженя за вечната си партньорка, приятелка и любов, която ми помогна да израсна и да имам различно разбиране за значението на любовта! Осъзнах, че любовта не се споделя само когато обстоятелствата са лесни, но че истинската любов се усеща най-много, когато се изправяш срещу някои от най-големите трудности в живота си!
Първоначално планът ни беше да сключим брак през юни 2020, но заради пандемията, плановете ни бяха в застой изведнъж и нямахме друг избор, освен да ги отложим. Въпреки че беше трудно, за мен беше страхотна възможност да преосмисля приоритетите си и какво значи да бъдеш женен. Погледнато назад, твърдо вярвам, че това беше част от Божия план, за да ми осигури време да разгледам дълбоко важността и величината на този ангажимент.
Бих обожавал това да отпразнуваме брака си в присъствието на най-близките ни приятели и семейство. Но без да знаем какво носи бъдещето, ние почувствахме, че най-накрая е време да се оженим в присъствието на Бог.
Ето защо тази вечер в 23:00 ще имаме много интимна церемония с нашето семейство, за да бъдат свидетели на съюза ни. Членове на семейството, които не могат да присъстват лично, ще стриймват поклонението чрез Zoom.
Надяваме се, че след като тази пандемия отшуми, можем да празнуваме с приятелите и семейството си и да участваме в добротата на Божията благодат в живота си чрез подходящо сватбено тържество. Но ние се подготвяме да дадем своите обети и да се оженим тази вечер.
Вярвам, че не бих могъл да стигна до този момент без вашата сърдечна любов и подкрепа. Обичам ви и благодаря на всички от сърце.

Ето и снимката, която сподели той:


Източник: Soompi

bottom of page