top of page
  • Sakura

Съпругата на Eli от U-KISS разкрива, че само се престрували на щастлива двойка


Втората генерация к-поп фенове знаят, че U-KISS имаха член Eli. Eli, който е с американско гражданство, се ожени за модела Ji Yeon Soo през 2017 г. Те имат възрастова разлика от 11 години, което накара много да не одобрят връзката им. Двамата имат и син. През ноември 2020 те обявиха развода си, който предстои да се осъществи. Двойката се е появявала в риалитито Mr House Husband и в шоуто се показваше брачния им живот. На 29 март 2021 обаче Ji Yeon Soo се появи в Kang Ho Dong’s Rice Heart и разкри, че всичко това е било преструвка.


Наричайки себе си и съпруга си "двойка за витрината", Ji Yeon Soo обясни, че за да се разведат, трябва да оправят документите и сподели, че завижда на тези, които са се развели лесно и може би ще трябва да заведе дело, за да се случат нещата. Облекчена е, че новините за развода са станали публични, за да не трябва да се преструват на щастлива двойка повече, добави тя.


Тъй като работата им била директно свързана с връзката им, Ji Yeon Soo и Eli нямали друг избор, освен да се преструват, че се разбират. Тя твърди, че отношенията им били толкова горчиви, че всеки път когато се сети, плаче.


Тя продължи с това, че веднъж свекърва ѝ избягала с нейните пари. Това е шокиращо разкритие за зрителите, имайки предвид, че семейството на Eli е добре финансово с 3 къщи във Вирджиния и голям корейски ресторант в Щатите.


Ji Yeon Soo допълни, че свекърва ѝ живеела в Корея, докато Eli бил идол. След като Ji Yeon Soo и той подписали брачните документи, майката на Eli му казала, че иска да живее в апартамент. Затова двамата платили депозита за апартамента под името на Eli. Тогава обаче свекърва ѝ заявила, че ще приеме съпругата му и няма да я притеснява повече, само ако променят това жилището да бъде на нейно име. Eli веднага го направил, без да се консултира с Ji Yeon Soo.


Това позволило на свекърва ѝ да вземе парите от депозита и да се върне в Щатите. Така, казва Ji Yeon Soo, загубила доверието в съпруга си и не си получила парите обратно.


Не само това, но тя е тази, която плаща заемите на съпруга си за колата, след като той импулсивно купил луксозна такава. За да я плати, Ji Yeon Soo продала 10 от чантите си. Дори след развода, няколкото заема, които е трябвало да вземе, за да плаща разходите и сметките по време на брачния им живот, довели до това тя да потъне в дългове, като има още 8 години, през които да ги изплаща.




Източник: Koreaboo


bottom of page