top of page
  • Team BKNews

BTS обявяват планове за удължен период на почивка


На 6 декември Big Hit Music пуснаха официално изявление, в което обявяват, че групата ще започне втората си удължена почивка след първата през 2019 г.


Членовете ще прекарат празниците със семействата си за първи път от дебюта си и групата ще се подготви за предстоящия концерт и албум, даващи началото на нова глава.

BTS останаха активни, ангажирайки се с феновете, през 2020 и 2021 г. по време на ситуацията с COVID-19 и постигнаха впечатляващи резултати, за да се затвърдят като топ глобални изпълнители.
Периодът на почивка ще даде шанс на членовете на BTS, които неуморно са били анжажирани с дейностите си, да се вдъхновят отново и да презаредят с креативна енергия. Също така това ще е първият път от дебюта им насам, в който ще прекарат празничния сезон със семействата си. Любезно ви молим да покажете разбиране към нуждата им да се насладят на обикновен и свободен живот, да се съсредоточат в себе си, макар и за кратко, по време на почивката си.
BTS ще подготви концерт и пускането на нов албум, които ще дадат началото на нова глава. Подготвят се за концерт през март, за да общуват с феновете на живо в Сеул.
Също бихме искали да изразим дълбоките си благодарности на всички фенове, които продължават да подкрепят BTS, и те ще се завърнат като най-добрите, най-здравите версии на себе си, след като презаредят, за да могат да върнат цялата любов от феновете.

Източник: Soompi


Коментари


bottom of page