top of page
  • Team BKNews

BTS отмениха отложеното си световно турне “Map Of The Soul”


Година след като за първи път беше обявено отлагането, BTS официално отмениха световното си турне. То първоначално трябваше да се състои през април 2020, но заради пандемията от COVID-19 групата беше принудена да го отложи. През април миналата година Big Hit Music съобщиха, че планират да променят графика, но заради непредвидимостта на ситуацията не могат да кажат точни дати.


Ето какво съобщиха на 20 август:

Бихме искали да предоставим информация за турнето “BTS MAP OF THE SOUL TOUR”. Компанията ни работи упорито, за да възстанови подготовката за турнето, знаейки, че всички фенове го очакват от много време с нетърпение. Въпреки това, поради променящи се обстоятелства, които са извън контрола ни, беше трудно да възстановим изпълненията, както беше планирано по-рано. Затова трябва да обявим отмяната на BTS MAP OF THE SOUL TOUR.
Концертите за турнето в Сеул бяха отменени по-рано през февруари миналата година, последвайки отлагането в Северна Америка през март, датите в Европа и Япония също бяха отложени до началото на продажбата на билети. Съжаляваме, че сега трябва да ви уведомим за официалната отмяна на турнето. Феновете, които са закупили билети за концертите в Северна Америка, ще получат имейл относно възстановяването на сумата.
Още веднъж молим да ни позволите да предложим искреното си извинение на феновете, които са чакали възстановяването на турнето. Работим, за да подготвим приложим график и формат на изпълнения, които да оправдаят очакванията ви, и ще обявим колкото е възможно по-скоро.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page