top of page

7 неща, които вероятно не знаете за Ким Су Хьон

Актуализирано: 16.10.2020 г.1. Значението на неговото име Ким Су Хьон

김 金 Kim - злато

소 秀 Soo – красив

휸 賢 Hyun – добродетелен Корейският език е на основата на китайския, което значи, че много от корейските думи се разбират, като се съпоставят с китайските думи. Тези думи се наричат сино-корейски.


2. Започнал е да се занимава с актьорство, за да преодолее срамежливостта си


По време на интервю с People magazine той разкрива, че когато е бил по-млад, майка му предложила да се запише на уроци по актьорско майсторство, тъй като бил интроверт. Играейки в пиеса, той усетил, че се превръща в друг човек и когато чул аплодисментите в публиката, разбрал, че иска да стане актьор.

3. Той сам си дава прозвище


Водещите на шоуто Running Man Ю Дже Сок и И Гуанг Су питат Ким Су Хьон какъв е прякорът му, а актьорът отговаря:

“Измислих си прякор, когато бях в началното училище. Мисля, че това, което ме притесняваше много е, че името ми е толкова женствено. Така че се преименувах на "Soo Man", "Kim Soo Man" (Мъжът Су, Ким Су мъжът).”4. Неговият баща е певец


Баща му се казва Кim Chung Hoon. Той е бил вокалиста на групата от 80-те "Seven Dolphins" (нищо чудно, че синът му пее толкова добре, наследил е гласа от баща си).

5. Страстен играч е на боулинг


Голяма страст на Су Хьон е боулингът. Той стига до втория рунд на пробите в професионален боулинг шампионат през 2016 година. В епизод на Infinite Challenge показва уменията си и собствената си екипировка и споделя, че харесва боулинга, защото се състезава само със себе си.

6. Той пише с лявата ръка


Да! Той е левичар в реалния живот, но често в драмите го виждаме да използва дясната си ръка. Ким Су ХЬОН се упражнявал усилено да използва дясната си ръка за драмата My Love from the Star, като сега използва без проблеми и двете и дори играе любимия си спорт с недоминантната.

7. Той е много откровен


Водещият на Star Date го питал какъв е идеалът му за момиче. След като актьорът отговаря, че би харесал, както нуна (по-възрастна жена), така и донгсенг (по-млада). Водещият заявИЛ, че е много откровен.


Работили по статията: J.K.

Comments


bottom of page