top of page
  • Team BKNews

Петима от членовете на MONSTA X подновяват договорите си със Starship; I.M напуска компанията

Актуализирано: 2.01.2023 г.


На 8 август компанията пусна следното изявление:

Още веднъж изразяваме дълбоката си благодарност към MONBEBE по света, които продължават да показват любовта си към MONSTA X и да ги подкрепят.
Starship Entertainment наскоро поднови договорите си с петима от изпълнителите в MONSTA X - Shownu, Minhyuk, Kihyun, Hyungwon и Jooheon. Тъй като всичките шестима членове имат непроменяща се привързаност към MONSTA X and MONBEBE, стигнахме до взаимното съгласие да продължат груповите дейности с I.M.
На база лоялността и доверието, което сме изградили взаимно, ще дадем всичко от себе си, за да може бъдещите дейности на членовете да блестят дори по-ярко. Обещаваме да осигурим пълна и организирана подкрепа.
Имахме искрени дискусии с I.M, но за съжаление, ексклузивният ни договор с него свърши. Изразяваме дълбоката си благодарност към упоритата работа на I.M, усилията и отдадеността през годините. Ще подкрепяме бъдещите активности на I.M и новия му път.
MONSTA X завърши почивката си от един месец. Подготвяме се с членовете, за да ви поздравят като разнообразна група и с индивидуални дейности.
Молим да продължите да подкрепяте и окуражавате топло шестимата членове на MONSTA X.

Източник: Soompi

Comments


bottom of page