top of page
  • Team BKNews

Пет от момичетата във fromis_9 са попаднали в катастрофа; събитията за завръщането са отменени

Актуализирано: 2.01.2023 г.


Pledis Entertainment пуснаха изявление, в което написаха, че Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung и Baek Jiheon са попаднали в автомобилна катастрофа и въпреки че нямат големи наранявания, имат синини и мускулни болки и са били прегледани от доктори.


Бихме искали да ви дадем информация за здравния статус на някои от членовете на fromis_9 и бъдещия им график.
Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung и Baek Ji-heon катастрофираха в събота, 25 юни. За щастие, нараняванията на членовете и други пътници не са сериозни и всички незабавно са заведени в Спешното за медицински прегледи и лечение.
Тези петима членове получиха по-задълбочен преглед в неделя, 26 юни. Те са посъветвани от докторите, че трябва да продължат да лекуват болките и синините си, въпреки че е потвърдено, че нямат фрактури. Докторите също споделиха мнения, че физическото здраве на членовете трябва да бъде наблюдавано с внимание и трябва да се въздържат от увеличаване броя на активностите, когато са повече от необходимото, за следващите няколко дена.
В този ред на мисли ви информираме, че петият мини албум на fromis_9 “from our Memento Box” ще бъде пуснат по график в понеделник, 27 юни.
Но заради безопасността на членовете на fromis_9, медийното събитие и фен събитието за 27 юни няма да се състоят. Молим за учтиво разбиране от всички фенове и членове на пресата.
Компанията ни реши да уважава и следва съвета на медицинския персонал, да постави бързото възстановяване на членовете като главен приоритет и съответно да промени бъдещите активности и графика на групата.
Моля, имайте предвид, че в зависимост от процеса по възстановяване на Song Hayoung, Park Jiwon, Lee Seoyeon, Lee Chaeyoung и Baek Ji-heon бъдещите им дейности ще бъдат организирани много гъвкаво и е възможно да не могат да изпълняват хореография на сцена.
Ще продължим да предоставяме подкрепа за лечението и бързото възстановяване на тези петима членове на fromis_9.
Благодарим.

Източник: Koreaboo

Comments


bottom of page