top of page
  • bknsashka

1TEAM официално се разпадат

Агенцията на 1TEAM Liveworks Company обяви, че групата ще се разпусне.


1TEAM дебютира през март 2019 г. с песента „VIBE“ и се състои от членовете Jehyun, Jinwoo, Junghoon, както и Rubin и BC, които преди дебюта си имаха изяви в програмата за оцеляване „MIXNINE“ и „Boys24“ на Mnet.


Liveworks Company написаха:

Здравейте, това е Liveworks Company.
Оценяваме цялата любов и подкрепа, която сте показали към 1TEAM, и бихме искали да Ви уведомим за бъдещите планове на 1TEAM. Моля, обърнете внимание, че отделихме твърде много време за обсъждане, преди да вземем това решение.
След дълги дискусии между членовете на 1TEAM и Liveworks Company двете страни се съгласиха да прекратят договорите и официалните дейности на групата на 14 март 2021 г. На всички фенове, които харесват 1TEAM, искрено се извиняваме, че поднесохме тази новина така внезапно.
Благодарим още веднъж на всички почитатели по целия свят за тяхната любов и подкрепа към 1TEAM. Моля, пожелайте най-доброто за членовете, които индивидуално ще предприемат следващите си стъпки в живота. Сега те ще бъдат насочени към различни цели, а не като част от 1TEAM. Liveworks Company също пожелава късмет на всички членове.
Моля, имайте предвид, че всички официални мрежи на 1TEAM, включително и фен членствата, ще бъдат затворени след 31 март.
Благодарим.

Източтик: Soompi

bottom of page