top of page

12 кралици на романтичните комедии, които никога не разочароват

Актуализирано: 14.02.2022 г.


Когато става въпрос за актриси в романтични комедии, е трудно наистина да се определи кои са начело в списъка, защото толкова много от тях са ужасно добри в това, което правят. Що се отнася до чувство за хумор, симпатия и любов, те са естествени всеки път, когато играят. Ето 12 от тях:


1. Hwang Jung Eum

Ако излезе драма с Hwang Jung Eum, почти е сигурно, че е романтична комедия. Тя е толкова добра в това да играе необикновена и чаровна героиня, която е замесена във вихрушка от романтика. Нейната роля в "Kill me heal me" е една от най-запомнящите се – особено сцената, в която рапира.2. Park Min Young

Когато става въпрос за участие в драми, Park Min Young може всичко. Изкуството ѝ се отдава и ако вземе роля, най-вероятно продукцията ще е успешна, но комедийните ѝ роли са нещо, което трябва да се оцени. През годините тя е участвала в някои запомнящи се романтични комедии, включително “What’s Wrong with Secretary Kim” и “Her Private Life”.


3. Jun Ji Hyun

Този списък няма да бъде завършен без страхотната Jun Ji Hyun. Jun Ji Hyun е ветеран в развлекателната индустрия. Известна нейна роля е тази във филма “My Sassy Girl”. Въпреки че не е била в много драми, когато реши да участва в такава, е безупречна.


4. Jang Nara

Jang Nara има много роли, които са били свежи и забавни. Тя има умението да избира героини, които са не само смешни, но и сърцераздерателни. Ролята й във “Fated to Love You” като обикновеното момиче Kim Mi Young, което се влюбва в богаташ, може да те накара едновременно да плачеш и да се смееш. Същите чувства предизвиква и ролята й като Ma Jin Joo in “Go Back Couple”. Какъв неоспорим талант!


5. Soon Ye Jin

Въпреки че някои хора може да си спомнят Son Ye Jin с повече сериозни роли, определено е оставила отпечатъка си в романтични комедии като “Personal Taste” и “Crash Landing On You”, в която показва, че не е само мелодраматична актриса, но умее всичко.


6. Gong Hyo Jin

Нейният репертоар от роли е безкраен, защото отдавна е в тази индустрия. Една от драмите, с която стартира репутацията й на кралица на комедиите, е "Pasta". Способността й да изглежда пасивна, но същевременно упорита и силна в главните роли, е забележителна. Оттогава тя е участвала в други хитови драми като: "The greatest love", "The master's sun", "Its okay, that's love", "Don't dare to dream" и "When the camellia blooms".


7. Park Bo Young

Тя израсна пред очите ни и се превърна в уважавана актриса с репутация. Превъплащавала се е в много и различни роли, с които става известна и от които може да се гордее. В драмите "Oh my ghostess" и "Strong woman Do Bong Soon" тя показа, че може да бъде забавна и определено очакваме завръщането ѝ на малкия екран.


8. Shin Min Ah

Въпреки че сериозните ѝ роли са завладяващи, чарът ѝ наистина си проличава, когато вземе комедийна роля като дръзката Mi Ho в “My Girlfriend is a Gumiho” и Kang Joo Eun в “Oh My Venus”.


9. Kim Seul Gi

Kim Seul Gi не е толкова добре позната, както някои от имената в този списък, но определено заслужава място! Ако тя е в романтична комедия, шансовете да е добра, са големи. Невинаги е в главни роли, но героините ѝ са забавни и оставят впечатление. Не можем да пропуснем да споменем и епичната ѝ роля като очарователната Jang Dan Bi в “Splash Splash Love“!


10. Nam Ji Hyun

Друга актриса, която израсна пред очите ни. Още в ролите си като дете тя показва обещаващ талант, така че не е голяма изненада, че е успешна и днес. Комедийният ѝ талант е забележителен, особено в драмите "Shopping King Louis" и "Suspicions partner", в които прави героините си безумно очарователни.


11. Jung Yu Mi

Jung Yu Mi винаги има страхотна химия със звездите, с които играе и това е причината, поради която романтичните й комедии са такова удоволствие. По-конкретно – ролите ѝ като Joo Yeol Mae в “I Need Romance 2” и Han Yeo Reum в “Discovery of Love” са такива, че едновременно можеш да се припознаеш, но и са очарователни. Jung Yu Mi ни кара да се чувстваме, сякаш сме й най-добри приятели и наистина ни въздейства.


12. Choi Kang Hee

Не можем да забравим и Choi Kang Hee, що се отнася до този жанр. Хората, които са нейни фенове, знаят, че когато я видят в драма, могат да очакват същите честни герои. Тя има чар, който всеки може да види, което е причината да е толкова успешна.
Comments


bottom of page