top of page
  • Sakura

Чимин се извинява на Мин А, Woori Actors с изявление за състоянието ѝ


”Бихме искали да дадем изявление относно случилото се с нашата актриса Мин А.
На 3 юли много репортери и фенове се свързаха с нас заради възникналата ситуация в социалната мрежа. Всички обаждания, които са направени към компанията, бяха прехвърлени директно към мобилния телефон на изпълнителния директор на компанията ни, който лично отговаряше.
Причината, поради която не пуснахме официално изявление, докато получихме и отговорихме на над 100 обаждания, е, защото не можем да изкажем мнение за това, което се е случило с Мин А, пред да се премести в компанията ни. Причината, поради която продължихме да отговаряме на обаждания без официално изявление е, защото искахме да обясним настоящата ситуация на тези, които са притеснени, за да ги уверим и да избегнем писането на спекулативни статии.
Първият ни и вторият ни приоритет беше най-вече психичната стабилност и безопасност на актрисата ни. Искаме да използваме възможността, за да благодарим на репортерите, които разбраха това и дадоха най-доброто от себе си, за да бъдат ясни и достоверни в отразяването.
Мин А си почива в момента. Тя успя да се справи с трудностите благодарение на подкрепата и обичта, която получи от много хора. За момента компанията ни ще даде най-доброто от себе си да помогне на Мин А да получи лечение, за да се завърне в добро здраве.
Заради този инцидент Мин А е притеснена за това дали ще може да продължи мечтата си да бъде актриса. Обещаваме, че ще се уверим, че Мин А ще възвърне здравето си и ще бъде актриса, която достига пълния си потенциал.
Искаме да благодарим за вашата продължителна любов и подкрепа към Мина.
Също така сме наясно, че има злонамерени слухове и клевети на много места. Това ще доведе до повече жертви. Искрено искаме да помолим да спрете със слуховете, за да няма повече жертви.
И последно, искаме да се извиним за предизвиканата тревога и още веднъж – искрено ви благодарим за любовта и подкрепата към Мин А. ”

Чимин също публикува извинение в профила си в социалната мрежа:

”Не мога да изкажа всичко, което искам, в кратко съобщение, но съжалявам.
Много качества ми липсваха, докато ръководех екипа си, всички грешки бяха мои.
Съжалявам и чувствам вина, че през времето, през което бяхме заедно, не можех да разбера Мин А и не мисля, че се грижех за нея, бях небрежна.
Дори вчера – плаках и умолявах и плаках пак. Въпреки това много съжалявам за Мина, тъй като чувствата й към мен няма да бъдат лесно разрешени.
Когато бях по-млада, в ранните си 20-те години, си мислех, че екипът ми трябва да показва само добрите си страни на персонала и на публиката, но мисля, че това ме накара да имам начин на мислене, който ме превърна в лидер, на който му липсва човечност.
Съжалявам, че предизвиках скандал. Съжалявам за небрежното си писане.
И най-вече искрено се извинявам на Мин А и на членовете, които са работили толкова усилено и за двете ни.”

תגובות


bottom of page