top of page
  • Team BKNews

Чаньол, Бекхьон и Кай в "Amazing saturday" отговарят на въпроса: Трудни ли са песните им?
В "Amazing saturday" Чаньол, Бекхьон и Кай от EXO говориха за предизвикателството към техните песни.


Членовете на EXO отговориха остроумно на оплакванията, че техните песни са трудни, защото текстовете на песните им се чуват трудно. Тримата се появиха като гости във вариететното шоу, излъчено по телевизия TVN на 25 юли, в което постоянни членове и гости слушат текста на песен и се опитват да го напишат, колкото е възможно по-точно. Песните им са били шест пъти част от шоуто преди. Членовете на шоуто са успявали три пъти и са се проваляли три пъти, като това прави успешен резултата им на 50%. Повечето трудни части в песните им идват от рап частите на Чаньол.Те са попитани каква е причината техните песни да са толкова трудни.


Кай казва:

"Чувам, че сте успявали, когато сте писали моята част. Опитвам се да произнасям думите възможно най-ясно, за да бъде разбран текстът, но тези двамата (Чаньол и Бекхьон) добавят малко флирт, когато пеят".

Чаньол отговаря:

"Мислих много, след като чух, че не сте могли да уцелите отговора. Помислих си, че другите хора също няма да са способни да разберат текстовете, без да погледнат. Когато записвах със Сехун "1 Billion views", се уверих, че ще кажа всичко, както трябва."
Бекхьон също беше попитан кой член би се справил най-добре в шоуто.


Той споделя

"Аз мисля, че Кай ще се справи много зле. Чаньол пък има големи уши, така че вероятно трябва да чува добре. Аз схващам бързо, така че ще възпроизведа всичко, което чуя."

Източник: Soompi


bottom of page