top of page
  • Sakura

Хан Со Хи отговаря на твърденията, че майка ѝ е заемала пари от нейно име


Актрисата Хан Со Хи публикува отговор в блога си в отговор на статиите, свързани с това, че майка има ѝ неизплатени дългове.

В онлайн форум човек споделя, че е бил измамен от майката на известна личност от драмата “The World of the Married.” Човекът, който ще наречем “A”, публикувал и съобщения между тях и майката, за която става въпрос.

В поста A обяснява, че от октомври 2015 до август 2016 са се присъединили към *gye, управляван от майката на звездата и са се лишавали от храна, за да плащат на майката по 2 450 000 вона на месец.


*gye – това е традиционен частен фонд, популярен в Корея, в който членовете влагат в малка сума пари и се редуват, получавайки еднократна акция.


A казва, че през септември 2016 година, когато е трябвало да получат акцията си, майката изчезнала вдън земя.

“Казах, че ще уведомя полицията и тя се свърза с мен.” – допълва А. “Каза, че няма парите. Изхарчила ги е сама. Казах, че ще я съдя, но други хора ме спряха. Получих запис на заповед и тя каза, че ще ми се отплати малко по малко, но след това смени номера си и прекъсна контакт с мен.“
“Казах, че ще приема и изплащането на основната сума, но не ми даде и това. Щяла да ми се отплати, когато дъщеря ѝ стане известна, така че отидох да търся дъщеря ѝ в компанията ѝ в Сеул.
Мечтата ми беше да преуспея с тези пари, но всичко отиде на вятъра. Сега парите не ме интересуват, искам просто този човек да получи наказание. Всеки път, когато видя тази звезда по телевизията, се ядосвам толкова много. Но не мога да не си помисля: “С моите пари ли стана известна? Аз бях сринат, но тази звезда е успешна, въпреки че майка й мами хората.

А казва, че общата дължима сума е 40 млн. вона и след като измамата е станала публично достояние, друг човек от фонда е изплатил част от парите.

А пише:

“Казах й да ми плаща всеки месец, но през изминалите 4 години получавах само по 300 000 вона или 100 000 вона на няколко месеца. След като звездата започна да се снима в The World of the Married, се свързах с нея отново, но смени контактите си. Помолих я да се свърже с дъщеря си, но тя ми отговори, че не поддържа връзка с нея вече и се оправдаваше, че ще ми се отплати.
Това не е ли прекалено? Настрана интересите, но все още имам да получавам 10 млн. вона. Аха, наскоро получих 300 хил.вона, така че предполагам, че сега са 9.7 млн.вона. Вече дори не ме интересуват парите, просто искам хората да знаят какво прави майката на тази популярна личност. Единственото, което си мисля, е: “Справя се толкова добре, така че може да се е погрижила за парите ми.“

А добавя:

“В коментарите хората ми казват да не съсипвам живота на детето на човека, който ме е измамил. Значи е нормално да мамиш други хора, докато отглеждаш дете? Знам, че е продължила да се среща с дъщеря си, след като се е развела. След като бях измамен, не съм я притискал или псувал. Никога не съм молил дъщерята да ми се разплаща. За да ме заблуди, майката каза, че ще ми се отплати, когато дъщеря ѝ стане успее. Исках да ѝ повярвам. Повярвах ѝ, но има ли логика някой, който ми е казал, че ще ми се разплаща всеки месец, да ми изпраща 100 хил. вона през изминалите три години?“

В поста си актрисата пише:


“Първо, въпреки че няма да се преструвам, че разбирам всичко, бих искала да се извиня на жертвите, които са написали постовете, докато са се чувствали, че стоят на ръба на скала. Вярвам, че са в ситуация, в която не мога да кажа нищо, за да ги утеша.
Бих искала да се извиня искрено на всички хора, които са се почувствали неудобно или са били наранени от този инцидент. Дълбоко съжалявам.
Нося срама и пиша това с надеждата, че няма да се появят други жертви.
Когато бях на пет години, родителите ми се разведоха и бях отгледана от баба ми. Когато започнах гимназията, се преместих в училище в Ulsan, където живееше майка ми, но продължих да живея с баба си. След като завърших, се преместих в Сеул и започнах да работя това, което сега правя.
Не поддържах връзка с майка си, затова научих за дълговете ѝ, след като станах на 20 години. Защото майка ми беше дъщерята на жената, която ме отгледа, както и заради моралния дълг, свързан с връзката между децата и родителите, плащах дълговете на майка ми, колкото мога, преди да дебютирам.
След дебюта си научих от различни заемодатели, че има още неизплатени заеми, които е взела от мое име. Също така научих, че е сложила името ми в документите, без знанието ми, и името ми е замесено в толкова голям заем, че нямаше как да се справя.
Бях толкова млада по това време и чрез незрялата си преценка си мислех, че единственото решение е да изплащам дълговете ѝ вместо нея. Както и да е, накрая мисля, че причиних това да има още повече жертви, така че се извинявам.
Искам да сведа главата си и да се извиня отново на жертвите и тези, които са били наранени от това мъчение.”

Източник: Soompi

Kommentarer


bottom of page