top of page
  • Team BKNews

Тайландските звезди Bright Vachirawit и Nene потвърдиха, че се срещат

Потвърдено бе, че актьорът Bright Vachirawit и айдълът и актриса Pornnappan Pornpenpipat, позната като Nene, са във връзка. Новината дойде директно от двамата, които адресираха разпространилите се слухове.


Източникът на слуховете е видео, на което двете звезди се държат за ръце, докато са в Япония.


На следващия ден, 22 април, Bright пусна изявление:

Знам, че има скорошни новини, които може да са ви хванали неподготвени. Просто исках да изясня няколко неща, особено на феновете ми, които са винаги толкова грижовни и любопитни за това как се справям - да, наистина се срещаме.

Той продължи с извинение за шока:

Тези, които ме следят от дълго време, знаят, че наистина се стремя да бъда винаги уважителен и верен на себе си. Фокусът ми винаги е върху това да разпространявам любов и положителни чувства чрез работата и отдадеността ми.
Nene е един от най-ценните хора, които съм срещал. Кара ме да се чувствам топло и в безопасност всеки ден, през който сме заедно. Надявам се да ни подкрепяте.

Nene също пусна изявление:

Просо исках да изясня няколко неща, особено на нашите Neon Atoms, които са винаги толкова грижовни и любопитни за това как се справям. Така че относно скорошните статии - да, в момента съм във връзка.

Тя се извини, че не е могла да сподели новините по-рано, и уточни, че иска да държи личния си живот далеч от музиката:

Фокусът ми винаги е върху това да разпространявам любов и положителни чувства чрез музиката и изпълненията ми за всички вас, прекрасни хора.
Bright е топъл човек. Подкрепяме се един друг, когато нещата са трудни, и празнуваме заедно, когато сме щастливи.

Източник: Lofficiel Singapore


bottom of page