top of page

С трогателни съобщения към Sulli отбелязва помена от смъртта ѝ близка нейна приятелка и нейният брат


Днес, на 14 октомври 2020г. се отбелязва годишнина от смъртта на покойната певица и актриса, Sulli , феновете и приятелите ѝ отделят време, за да си спомнят за звездата. Последователите ѝ създадоха специален хаштаг (#Remember_Sulli и #사랑하는_진리에게_복숭이가) за красавицата, изразявайки любовта си към нея.


Близки нейни приятели качиха сладки съобщения в инстаграм към "небето", с призив към него за Sulli.„Не можех да заспя при мисълта да дойда да те видя.
Не съм живяла и ден без да си спомня за теб. Толкова ми липсваш и имам толкова много неща, за които искам да говорим, когато те срещна. Искам да ти разкажа още забавни истории, но съжалявам, че всичко, което направя, е да плача. Но трябва да знаеш колко много те обичам! Толкова много искам да те видя и ми липсваш ужасно много. „Дъщеря ти” Goblin (котката ѝ) се справя наистина добре. Дори и да се омъжа, ще дойда тук със съпруга си, хванати за ръце и когато родя, ще дойда с децата си, хванала ги под ръка и ще ги доведа тук, за да те видя. Докато съм жива, ще продължавам да идвам тук при теб, за да те видя и за да не бъдеш самотна.”
-Kim Sun Ah

По-големият брат на Sulli, отбелязва годишнината от нейната смърт със съобщение в социалните мрежи:

''Чувствам се добре, когато си мисля, че ще те видя след дълго време. Съжалявам. Трябваше по-често да се виждаме и да спорим, както го правехме. Беше наистина досадно. Ядосан съм и съм тъжен. Семейството ни се справя добре, така че не се притеснявай и почивай в мир. Много ми липсваш. Обичам те."
- По-големият брат на Sulii

По-рано беше съобщено, че Kim Sun Ah е осиновила котката на Sulli, Goblin. Мнозина знаеха за Kim Sun Ah като привлекателното maknae персонаж от драмата „Продуценти“ с участието на IU, Kim Soo Hyun и Gong Hyo Jin.

Sulli почина на 14 октомври 2019 г. в дома си в Gyunggi-do, докато тялото ѝ беше намерено в 15:20 ч. на същия ден. След като дебютира едва на 11-годишна възраст, развлекателната индустрия беше твърде трудна за понасяне за толкова нежна душа.


Да почива в мир!

Comments


bottom of page