top of page
  • Sakura

Снимките на редица драми се отлагат заради COVID-19


Снимките на много драми бяха спрени заради пандемията от коронавирус.


Сред тях е драматаRiver Where the Moon Rises” с участието на Kim So Hyun, Ji Soo и други. Снимките са спрени от 19 ноември. Източник от продукцията заяви, че статист от екипа бил тестван, след като станало ясно, че е имал контакт с потвърден случай. Спрямо мерките се чакат резултатите от тестовете и драмата не се снима в момента. Допълва се, че главните актьори не са имали контакт със статистите.


Драмата на OCN “The Uncanny Counter” отложи пресконференцията си, която беше планирана за 23 ноември, тъй като сериалът се снима в съседство с друг и е необходимо епидемологично проучване. Снимките трябва да се възобновят днес, а пресконференцията е преместена за 27 ноември.


I Wish the World Would End Tomorrow” е продукция на Netflix, която трябваше да спре снимките си заради статист, имал контакт с потвърден случай. Резултатите на екипа са отрицателни, а снимките ще продължат със спазване на мерките.


Актьорският състав на “Bossam – Stealing Fate” беше тестван, след като статист беше тестван положително, а пробите на Jung Il Woo и Yuri от Girls’ Generation са отрицателни.


Друг статист от предстоящата драма “Sisyphus: The Myth” също е от заразените. Представителите на Park Shin Hye заявиха, че въпреки че актрисата не е имала контакт със статиста, е била тествана на 23 ноември и очаква резултата.


Драмата “Joseon Exorcist” с Jang Dong Yoon, Park Sung Hoon и Kam Woo Sung спря снимки на 23 ноември. Статист от екипа на продукцията получил положителен резултат, тъй като бил на едно и също място със статист от друга драма с положителна проба. Беше заявено, че актьорският състав е под карантина и ще бъде тестван. Представител на Kam Woo Sung потвърди, че е бил на снимачната площадка в същия ден, в който и заразения, докато Jang Dong Yoon и Park Sung Hoon не са имали контакт с болния.


1theK също са взели мерки, след като човек от персонала е тестван положително. Всички, които са взели участие в снимките на 20 ноември, са под карантина и очакват резултати от тестовете. Сградата е била дезинфекцирана.


Източник: SoompiComments


bottom of page