top of page
  • Sakura

СКАНДАЛ: Irene от Red Velvet признава, че тя е звездата, държала се грубо със стилист




Наскоро хаос предизвика пост в онлайн общност, публикуван от визуален редактор, който разкри грубото отношение на идол.


Kang Kook Hwa, известна с многото си известни фотосесии, написа дълъг пост в акаунта си в Instagram, в който споделя за инцидент, в който звезда я атакувала вербално.

Разглеждайки статии за Heather Cho, която е олицетворение на социопат, когато създаде небезизвестния скандал с фъстъците, когато накара 250 пътници да се върнат на летището, само заради някакви фъстъци, също така статията за психопатичното момиче от началното училище, дъщеря на бившия директор на TV Chosun Bang Jung Ho, която злоупотреби с властта си и напсува 50-годишен шофьор, чудя се - как една личност е възпитавана, за да стане такава. Дълбоко мислех за това, но днес бях изцяло потъпкана от един човек и аз застанах в позицията на малтретираната. Доказано е, че е: дисквалифицирана да бъде човек + марионетка, живееща зад усмихваща се маска + позната като добър човек от приятели + "възрастно дете", на което му липсва характер + високомерна + достатъчно е глупава, за да разкрие всичките си недостатъци на човек, с когото се среща за първи път.
Трябваше да се подготвя заради историите, които съм чувала, преди да се срещна с нея. Но днес останах безмълвна, след като този човек ме "ужили" с думите си, които са като електрически игли. Нямах друг избор, освен ръцете ми, краката ми и дори мозъкът ми да стоят неподвижно. Трябваше да стоя неподвижно пред това отблъскващо лице, което се ядосваше истерично. Трябваше да стоя там като глупачка, без да мога да направя нищо. Този човек не ми даде време да разбера ситуацията или дори да се опита да разбере този човек. Този човек дори не ми даде шанс да обясня, защото не можеше да чуе нищо. В тази сфера за 15 години съм се сблъсквала с всякакви хора. Мислех, че съм преживяла всичко в живота си и мислех, че съм простила всичко, но грешах. За 20 минути в непозната стая усетих какво е да бъдеш в ада. Този човек пропусна поздрава и седна веднага, започвайки да "плюе' обиди в лицето ми, като сочеше с телефона си към мен. Този човек беше толкова емоционален, че нямаше как да знаеш дали говори на всички в стаята или само на мен. Но няма значение, мишената в този ден бях аз. Помислих си: "Предполагам, че и други хора са изпитали това?, Изпитват го, нали?" Ножът от устата й не спираше, докато много пъти бях наръгвана от нейните думи и само сълзи се стичаха по лицето ми. Дори не бях в състояние да се чувствам засрамена, че плача, сълзите просто се стичаха. За какво правя това? За кого го правя? Какво искам да покажа? За да спечеля пари ли е? Кой ме избра? Някой помоли ли за услуга? Защо търпя такива обиди?!
Помислих дълбоко, но не можех да разбера действията й. Успокоих се и исках да поговоря с нея като човек с човек, като нормални хора. Исках извинение. Но тя изчезна. Записах всичко, само в случай, че нещо друго стане. Трябва да предприема действия срещу тази дама. Ще заявя точните факти чрез думите си.
Бях редактор, на който плащаха, за да работи, и бях автор. Ще използвам цялата си енергия и ума си разумно от сега нататък. Мина се доста време, откакто усетих, че отмъщението е катализаторът. #psycho #monster

След това много хора предположиха, че въпросната звезда е или Irene от Red Velvet, или Seulgi заради хаштаговете.


Нетизени пък започнаха да обсъждат голямата вероятност това да е Irene и показвайки коментари на хора от индустрията, останали със същото впечатление от идола:

Каквото трябваше да излезе наяве, най-накрая успя. - видео директор, работила със SM Entertainment

Съобщава се, че и много хора от индустрията са коментирали под поста на Kang Kook Hwa:

Хора, губите времето си да я защитавате, но ако знаехте какъв е характерът й, никога нямаше да можете да го направите. Има толкова много слухове за нея, как се взира във всички, как е изнервена и крещи по време на снимките...Знаех си, че това ще излезе наяве рано или късно. Надявам се да оправи навиците си.
- Човек от индустрията

Техен колега също коментирал:

Този пост ми напомня за някой, който е известен с красивото си лице. Работил съм в модната индустрия толкова много време, но за първи път виждам някой като нея. Надявам се това да стане публично.

По-късно Irene от Red Velvet написа извинение в профила си, признавайки, че става въпрос за нея:

Искрено се извинявам, че съм наранила стилиста с глупавото си поведение и небрежните си думи и действия.
Получих голяма помощ от хора, които се потрудиха да съм тук, където съм сега, и съжалявам, че ги нараних много с незрялото си поведение.
Този инцидент ме накара да погледна назад в миналото и съм много засрамена от думите и действията си и усещам отново колко важен е персоналът.
Искрено се извинявам на феновете, които ме подкрепят, че причиних толкова тревога заради инцидента.

SM Entertainment също пуснаха изявление:

Бихме искали да коментираме поста на стилиста за Irene.
Irene се извини искрено за болката, която е причинила на стилиста заради небрежността си и емоционалното си държание, когато се е срещнала с нея този следобед и тя съжалява, че е предизвикала тревога сред много хора с незрялото си държание.
Ние също се чувстваме отговорни за това и няма да забравим упоритата работа на персонала и всички тези хора, които ни съдействат на нас и артистите ни и ще се опитаме да предотвартим това да се случи отново на някой, който работи с нас.
Още веднъж, извиняваме се, че създадохме тревога.


bottom of page