top of page
  • Team BKNews

СКАНДАЛ: Chanyeol от EXO обвинен, че е изневерявал на бившата си приятелка


Пост в онлайн общност, в който жена отправя обвинения към Chanyeol от EXO, се разпространи:

Здравей, Chany***.
Пиша разкриващ пост за първи път заради теб. Вероятно ще бъдеш шокиран, след като мислиш, че сме се разделили по приятелски. Но за мен изминалите три години станаха мръсни и грозни, след като бях заблудена от теб. Chany***, това е твоята карма и нещо, което ти започна.
Около края на октомври 2017 се сдоби с номера ми от познат и се свърза първи с мен. Започнахме да флиртуваме като обикновените двойки и започнахме да се срещаме, след като ме покани.
Наскоро, близо до 3-тата ни годишнина, разбрах шокираща истина. Опитах се да не вярвам, докато не чух и видях лично и ти повярвах, когато каза, че не е истина. Но през тези 3 години, прези които се срещахме, ти стана някой, който е за една нощ. Докато си спях спокойно, винаги си бил зает да си играеш мръсно с нова жена.
Това включваше различни членове на момичешки групи, ютубъри, диджеи, танцьори, стюардеси и още.
Хареса ли ти?
Беше доста известен. Всеки около теб, без мен, знаеше колко мръсен си. Наистина, само феновете ти и аз не знаехме.
Когато член, който не харесваше, който не знаеше за връзката ни, започна да показва интерес към мен, бях изненадана как дори не каза и дума. Не можеше да покажеш, че си в лошо настроение пред него, но го напсува зад гърба му. Сега мога да видя, че причината е, защото не можеше да си горд за нас.
Казах ти на шега, че ако ще ми изневеряваш, да го правиш тайно. Но ти наистина си правил това много пъти...
Чух над 10 различни имена, Ch**yeol. Ако беше човек, не трябваше да се замесваш с моите познати.
Два дена, след като се разделихме, ми се обади, за да се съберем. Казах ти за историите, които съм чула и не можеше да кажеш и дума и се преструваше, че не знаеш. Така че казах по име едно от момичетата, с които си спал, и след като за 3 секунди не каза нищо, ти каза: Какво за нея? Знаеш ли колко нелепа ме накара да се почувствам с тази фраза? Записах разговора ни, защото имаше жертви, които искаха да знаят какви извинения ще ми кажеш.
Най-забавното нещо е, че когато споменавах имената на момичетата, с които си си играл, ял и спал, не отричаше, че ги познаваше...Трябваше поне да се престориш. Колко смешна трябва да съм ти била..нямаш страх. Какво ме прави това, аз, която бях заблуждавана от теб за три години?...
Ако се чувствам виновна за нещо, то е за това, че ти вярвах и те защитавах, без да знам какво ла*но си. Наистина не познавах хората. Ако имам вина, то е само заради това единствено нещо.
Скрих снимките, които си направих с теб, и казах на най-добрите ми приятели, че нямам приятел, защото се страхувах, че ще го разпространят и ще разкрият, че сме във връзка и това би се отразило върху кариерата ти.
Бях заета да те защитавам, защото ти вярвах, когато ми казваше, че ако се появи проблем в музикалната ти кариера заради проблеми с жени, ще се самоубиеш.
Сериозно, опитай се поне да отговаряш на имиджа си...
Няма да разкрия нищо повече, от това, което знам, защото знам неща, които ще влошат всичко. Сигурна съм, че добре знаеш какво имам предвид.
Не искам да бъда повече омърсена и заради връзката, която имахме през годините, ще спра тук.
Сърцето ми се свива всеки път, когато дори чуя името ти. Надявам се светът да разбере какво ко*еле си.
Не се свързвай с мен.

От SM Entertainment заявиха:

Нямаме официална позиция относно поста.

А постът беше изтрит.


Източник: Koreaboo

bottom of page