top of page
  • Sakura

Рапърът Iron е починал

Актуализирано: 27.01.2021 г.


Внимание: чувствително съдържание!


На 25 януари беше съобщено, че Iron е намерен окървавен и в безсъзнание в леха пред жилищен комплекс в област Jung, Сеул в 10:25 часа днес. Полицейското управление Seoul Jungbu потвърди за Диспач:

Бяхме извикани от охраната, която ни каза, че са открили Iron. Той незабавно беше откаран в болницата, но почина. За момента не е ясно дали е починал от самоубийство или не. Разследваме точната причина на смъртта.

Iron беше един от участниците в “Show Me the Money 3” през 2014. Наскоро беше разследван за насилие над непълнолетен, който живееше с него като съквартирант, и получаваше уроци по музика от него. През 2018 рапърът получи условна присъда за затвор за извършване на насилие при запознанства през 2016 г.


След новините бившата му приятелка пусна загадъчен пост без надпис:


Бившата му приятелка


Постът:


Ъпдейт:

Полицията заяви:

Резултатът от разследването е, че няма вероятност това да е убийство и причината за смъртта е ясна, така че няма да провеждаме аутопсия.

По-голямата сестра на изпълнителя също проговори по въпроса:

Още от началото семейството ни нямаше намерения да извърши аутопсия на Iron. Вече сме приключили с ритуалите по-рано този следобед в 2 часа вечерта. Разстройващо е да видя статии, в които пише, че полицията обсъжда със семейството на опечалените дали да се извърши аутопсия или не, както и други подобни спекулации.
Heon Chul (истинското име на Iron) беше в контакт със семейството си досега. Беше стресиран заради музиката си, защото е перфекционист, но нямаше никакви здравословни проблеми. Студентът, за който ставаше въпрос, свързан със случая с насилието от декември, дойде да отдаде почит към Iron днес. Има много различни неща от тези, които са направени публични, и студентът няма лоши отношения и с нас. Надяваме се да се въздържате от спекулативни статии.

Източници: Soompi, Koreaboo


bottom of page