top of page
  • Team BKNews

"Обаждането": сблъсъкът между минало, бъдеще и настояще

Актуализирано: 11.12.2020 г.


Има ли човек, който ви липсва, но не може да върнете?

Има ли моменти, в които бихте били готови на всичко, за да можете отново да бъдете близо до този човек?

Со Йон е младо момиче, което вече е загубило важен човек за нея. Може би липсата на този човек я връща обратно в стария ѝ дом. Там почти не е останало нищо от стария ѝ щастлив живот, освен един безжичен телефон.


Скоро тя получава обаждане по телефона от момиче (Йон Сук), което търси помощ, тъй като доведената ѝ майка иска да я убие.

Оказва се, че и двете живеят на един адрес, в една къща, но в различно време. Со Йон живее в настоящето, а Йонг Сук 20 години в миналото.

И тъй като двете стават добри приятелки, Йонг Сук предлага на Со Йон да спаси баща ѝ, а тя в замяна да ѝ разкаже за нейното бъдеще. Това, което очаква Йонг Сук е смъртта, причинена от нейната майка. Со Йон решава да я спаси и я предупреждава, променя нейното бъдеще, но новото носи със себе си смърт и издевателства над други, дори и върху самата нея.

Много скоро Со Йон разбира, че всъщност е спасила един убиец, който също носи белезите от миналото си, и за жалост те не могат да се променят.

Всяка една промяна в миналото от Йонг Сук, се отразява в настоящето на Со Йон, но когато решиш да се намесиш в съдбата, ще трябва да изтърпиш и последиците.

В един момент минало и настояще се гонят и борят, за да продължат живота си.

Со Йон знае нейното бъдеще, Йон Сук може да промени нейното настояще.


Автор: Луиза Петкова
Comentarios


bottom of page