top of page
  • Sakura

Новата компания на N от VIXX с изявление относно договора му


Вчера стана ясно, че N от VIXX е напуснал Jellyfish Entertainment и е подписал с 51k, но ще продължи да промотира с групата. От Jellyfish Entertainment заявиха:

Първо бихме искали искрено да благодарим на всички фенове, които са подкрепяли изпълнителите на компанията ни - VIXX.
На 31 октомври договорът ни с N изтече. След дълъг период на сериозни дискусии между N и компанията и двете страни решихме, че договорът няма да бъде подновяван. Като член на VIXX от 8 години обаче той има намерение да продължи да работи с групата за промотиране.
Бихме искали искрено да благодарим на N за взаимното доверие, което беше изградено между нас, през този период, през който сме работили заедно. Jellyfish искрено подкрепя N в бъдещите му дейности.
Молим ви да очаквате бъдещите му дейности с много интерес и да го подкрепите, докато започва нова глава от своята кариера.

Новата му компания 51k също даде изявление:

Актьорът и певец Cha Hak Yeon се присъедини към 51k като най-новия член на семейството ни. Развълнувани сме да работим с изпълнител като Cha Hak Yeon, който има потенциал в много сфери.
Той е певец, който е показал, че може да му се има доверие и актьор, който е оставил дълбоко впечатление чрез ролите си в различни продукции. Ние ще дадем пълната си подкрепа за актьорското промотиране, така че да може да покаже истинския си талант и потенциал. Още повече, като член на VIXX от дълго време с фенове от Корея и света, ще дадем най-доброто от себе си, за да работим с Jellyfish Entertainment, за да е възможно той да продължи работата си с VIXX.

N сподели:

Взех важното решение да поема ново предизвикателство на ново място. От деня, в който дебютирах като част от VIXX, до деня, в който приключих службата си в казармата, се наслаждавах на всеки един ден от изминалите осем години с всички на моя страна за най-важните ми моменти. Благодаря. Ще дам най-доброто от себе си, за да покажа колко много съм се подобрил следващия път, когато се видим.

Comments


bottom of page