top of page
  • Sakura

Кои бяха отличени на 13-тите награди "Златен орел"?


"Златен орел" е една от трите основни национални церемонии в Китай, на която се отличават постиженията в телевизионната индустрия и се състои на всеки две години.


По традиция се гласува за актриса, която да бъде ''Богинята на Златния орел'' и да облече специално изработена рокля за случая. Тази година беше избрана Victoria Song:


Simon Yam стана първият хонконгски актьор, който спечели наградата ''Най-добър актьор'' за ролята си в ''One dream, one home''.

Tong Yao спечели наградата ''Най-добра актриса'' за ролята си в "'Like a flowering river"':

Благодаря на всички ви за упоритата работа. Нямам много сцени. Исках просто да изиграя всяка добре. Снимахме сериала на мястото, което построихме. Конкретно за професията актьор - носи щастие и има много щастливи моменти.

След гласуване на зрителите Zanilia Zhao и Wang Yibo бяха избрани за любими актриса и актьор (Zanilia Zhao за ролята си в ''The story of Minglan'' с 938 701 вота и Wang Yibo за ролята си в ''Gank your heart'' с 2 662 254 вота).

Когато двамата излязоха на сцената, не успяха да решат кой първи да даде реч, но в крайна сметка беше Zanilia Zhao:

Много съм благодарна на всеки фен и зрител, който е гласувал за мен. Благодаря на всички за подкрепата, признанието и дълбоката любов. Последният път, когато дойдох на наградите, беше преди четири години. Този път, стоейки тук, все още ми е много познато, защото това място беше свидетел на израстването ми. Всъщност, тази любов носи със себе си и много очаквания. Очаквам с нетърпение да продължавам да бъда харесвана от публиката и също така се надявам дори още повече изключителни актьори да бъдат харесани от публиката. Благодаря.

Wang Yibo пък каза:

Здравейте на всички, аз съм новия приятел на наградите "Златен орел" - Wang Yibo. Много благодаря на наградите за тази чест. Наградата, която получих, е ''Изборът на зрителите за любим актьор''. Знам, че сега в публиката може да има повече от хората, които ме подкрепят и харесват. Ще работя дори по-усилено в бъдеще и ще използвам работата си и малко късмет, за да заслужа наградата още повече.Comments


bottom of page