top of page
  • Team BKNews

Бивша детска актриса умира, след като скутерът ѝ е ударен от ван


През октмври Tsai Ya-chen (蔡亞臻), 37 годишна, със сценичното име Tang Tang (糖糖, захар захар), беше убита, когато SUV внезапно удря скутера, който тя е карала, докато е била заедно с 39-годишния си съпруг с фамилията Yang (楊). В един часа на обяд на 18 октомври Tsai и Yang са чакали на червена светлина на кръстовището между Huacheng Road и Wugong Road 1st Road в New Taipei City's, област Xinzhuang.

Ванът, каран от 60-годишен мъж с фамилия Li (李), внезапно се врязва отзад, минава над тях и продължава да се движи през кръстовището преди да се удари в бетонова бариера и да спре. Беше съобщено че, Tsai е била влачена под вана и е починала на мястото на инцидента.

Yang е оцелял след сблъсъка, но все още е в болница, лекувайки се от сериозни наранявания. Полицията е тествала нивата на алкохол в кръвта на двамата съпрузи и не е открила в нито един от двамата следи от алкохол.

Докато е бил разпитван от полицията, Li твърди, че проблем със спирачките е причинил проблема. Въпреки това, базирано на кадрите от видеонаблюдението на кръстовището, полицията е заключила, че Li е сбъркал педала за съединител с този на спирачката.

След разпита на Li полицията го е прехвърлила в офиса на прокуратурата, за да бъде разследван за убийство поради непредпазливост, докато същинската причина за инцидента все още се разследва.


Tsai е познато лице още от малка, когато е участвала в телевизионните реклами на Fonen Fructose (豐年果糖). Тя също е участвала заедно с William Hsieh (謝祖武) в сериалите "The Postman Rings the Wrong Bell" и "The Postman Always Rings the Right Bell".

Тя е била много популярна между 1988 и 1993 година, но постепенно напуснала развлекателната индустрия. По-късно Tsai става офис дама и води нормален живот и скрит от камерите живот.


Източник: Taiwan News


Работил по статията: PS (Purple Slytherin)

Comments


bottom of page