top of page
  • Sakura

Бащата на Zhou Zhen Nan от R1SE беше обвинен за неизплатени дългове


Според Sina Entertainment бащата на Zhou Zhen Nan е изплатил част от дълговете си, но голяма част от тях все още не е. В отговор компанията, притежавана от бащата на Zhou Zhen Nan, позната като “Sichuan Jianyang Dadi Ecological Development Co., Ltd” е поискала от Sina Entertainment да пусне изявление, в което да заявят, че заради сегашната ситуация на пазара, подобни търговски спорове са възникнали след оттеглянето на спонсори, от които идват приходите. Компанията обаче преговаряла с всички замесени страни:

Компанията има способността и искрено вярва, че подобни проблеми скоро ще бъдат разрешени справедливо в рамките на закона.

В изявлението се посочва, че нетизени са направили връзки между управляващите компанията с членовете на семействата им и злонамерено са спекулирали и оклеветили репутацията на човек, който е напълно несвързан. Това също е навредило на дейността на компанията.


От Wajijiwa Entertainment също пуснаха изявление:

Наскоро потребителят на Douban @江湖骗子 и потребителят на Weibo [@rabbit每日爆料, @剧情究竟所] разпространиха информация за търговските дела на Sichuan Jianyang Dadi Ecological Development Co., Ltd и неговите законни представители. В средата на това те злонамерено включиха члена на групата R1SE г-н Zhou Zhen Nan в търговските му дела. При обсъждането на въпроса голяма част от дискусията причини големи вреди, особено по отношение на неверните коментари, които също накърниха репутацията на г-н Zhou Zhen Nan.
Подобни потребители, независими медий и онлайн платформи, моля, въздържайте се от подобни актове на нарушение, а също така изтрийте и предотвратете предаването и разпространението на цялата свързана невярна информация.
По отношение на злонамереното намерение за опетняване на репутацията на артиста г-н Zhou Zhen Nan и съответните опити за разпространение на неистини за него, нашата компания ще събира доказателства и ще използва всички необходими правни средства, за да гарантира, че всички наши законни права няма да бъдат нарушени. Запазваме си правото да водим съдебни искове.
Благодарим за вниманието и подкрепата на всички към нашия изпълнител г-н Zhou Zhen Nan. Надяваме се, че онлайн потребителите ще се въздържат от разпространение на невярна информация, слухове и вместо това ще насочат вниманието си към творбите на г-н Zhou Zhen Nan. Ние също работим върху това да противодействаме на незаконните действия на лица, потребители за осигуряване на хармонична и здравословна онлайн среда.

Изявлението пък на фен клуба му гласи:

В отговор на инцидента - призоваваме всички фенове да се въздържат от всякакви интерпретации или да реагират сляпо на потребители, когато цялата истина все още не е изплувала на повърхността. Не забравяйте да бъдете внимателни в думите и делата си! В същото време фен клубът е комуникирал и с мениджмънта. Надяваме се, че ръководството да предприеме съответните действия за този инцидент! Не продължавайте да наливате масло в огъня, когато цялата ситуация тепърва ще излезе наяве!“

Zhou Zhen Nan също пусна изявление:

В очите ми моите родители, като всички родители, винаги са се грижели за децата си, но също така са ги дисциплинирали строго и не са толерирали лошо поведение. Те също така винаги са се надявали, че ще се науча да бъда независим и да разчитам на себе си. Много съм благодарен на родителите си, че са ме възпитали и образовали. Тъй като съм бил защитаван от дете, не разбирам бизнеса. Изведнъж се сблъсках с реалността. Сърцето ми е свито. Чувствам се виновен, че не се грижех достатъчно за семейството ми. Че не съм разбрал проблемите по-рано. Чувствам се виновен спрямо хората, които са били до мен, тези, които са ме обичали и са били наранени и се чувствам дори още по-виновен, че причиних толкова проблеми на всички.
Тези дни работих усилено над това да разбера проблема. Знам, че трябва да се изправя. Това, което искам да кажа, е, че законът ще разреши правните проблеми, но независимо дали трябва или не трябва да го направя за баща ми и да нося бремето на компанията по закон, винаги съм вярвал със сърцето си, че трябва да му помагаме да преодолее трудностите и да помогаме на всички хора, които са изстрадали, за да се възстановят от загубите, независимо дали психологически или финансово.
Готов съм да направя всичко, което мога и да прекарам повече време с родителите си. Ще работя и упорито, за да подкрепя и помогна на родителите си в сегашната ситуация. Може би този процес ще се проточи, но аз няма да избягам, надявам се всички да ми дадете време.
Най-накрая - извинявам се на всички, които са били наранени от този инцидент. Ще се изправя заедно с родителите ми и ще се справя с всичко, колкото е възможно по-скоро.

Източник: Daily C-pop

Comments


bottom of page