top of page

Актьори, дали положителни резултати на пробите за COVID-19


Напоследък случаите на актьори, които получили положителни резултати на теста за COVID-19, зачестяват.


Снимките на драмата“Do Do Sol Sol La La Sol” се спират, тъй като актьорът Heo Dong Won е тестван положително за коронавирус. Персоналът и останалите актьори от драмата също ще бъдат тествани.

„След като получихме новината, че един от актьорите от пиесата „Jjambbong“ е тестван положително за коронавирус, Heo се свързва с Корейските центрове за контрол и превенция на заболяванията (KCDC), за да бъде тестван и се намира в самоизолация,“.

Съобщи агенцията на актьора „Ace Factory”.

„В четвъртък сутринта бе потвърдено, че Heo е заразен от колега в пиесата. Той е преместен [в болницата] от KCDC и в момента получава допълнителни изследвания. "

В същия следобед актьорът Kim Won Hae обяви, че също е тестван положително за коронавирус.

В пиесата “Jjamppong”, в която е участвал, 15 са потвърдените случаи, 7 души са тествани отрицателно, а 19 чакат резултати или им предстои да бъдат тествани.




















Снимките на драмата “Startup” спират, докато излязат резултатите за коронавирус на Seo Yi Sook. Тя е имала контакт с Heo Dong Won, чийто резултат е положителен.

На 20 август източник от “Startup” сподели:

"Потвърдено е, че Seo Yi Sook е влязла в контакт с актьора Heo Dong Won, който наскоро е тестван положително за COVID-19. В момента тя е в самоизолация след преминаване на тест за COVID-19. Резултатът ще бъде утре сутринта (21 август). “

Източникът продължи:

„Ние също решихме да не снимаме днес (20 август) и ще продължим да следим за подобни проблеми в бъдеще, ще направим всичко възможно за безопасността на всички.“

Update, 22 септември: Компаниите на Kim Won Hae и Heo Dong Won съобщиха, че актьорите са се възстановили от коронавируса и са се върнали към нормалното си ежедневие.











bottom of page