top of page
  • Sakura

Актьорите Park Seo Joon и Ahn Bo Hyun от драмата “Итеуонска класа” говорят за кариерите сиВ нова фотосесия и интервю за списание Esquire Korea Park Seo Joon сподели за хитовата си драма “Итеуонска класа” и как ролята го е променила.


Актьорът наскоро изигра главната роля в драмата като вече легендарния персонаж Park Sae Roy, на чиято отличителна прическа подражават безброй зрители. Не само зрителите обаче са повлияни от драмата, а и самият Park Seo Joon.


Описвайки това, което първоначално го е привлякло към ролята му в адаптацията на уебтуна, актьорът е отбележил:

“Исках да пробвам друг жанр. Въпреки че в драмата има елементи от много жанрове, реших, че най-важното е израстването на Park Sae Roy като личност. Замислих се какво влияние биха имали думите му върху обществото.”Park Seo Joon е обяснил, че това да играе Park Sae Roy го е накарало да мисли по-задълбочено върху проблемите на обществото и дори да разсъждава върху собствената си актьорска кариера:

„Първоначално не бях човек, който се интересуваше от обществени проблеми, но Park Sae Roy беше различен“
„Докато снимах тази драма, мислех повече за социалните проблеми. Докато Park Sae Roy се развиваше в драмата, аз също го правех. "

А как според актьора “Итеуонска класа” се е превърнала във важна повратна точка в кариерата му:

„Вместо да ме води в друга посока, мисля, че това ме върна към моята отправна точка. Това стана възможност за мен да погледна назад към моята донякъде кратка актьорска кариера."

Ahn Bo Hyun пък, друг актьор от драмата, който изиграва ролята на сина на председателя, също сподели размислите си върху кариерата си за списание Dazed. След като е позирал, както за черно-бели снимки, така и за цветни, той е забелязал, че фотосесията е разкрила негова страна, която не е виждал преди. Въпреки че влиза в роли от двайсетте си години, той още не е открил собствения си стил като актьор:

“Като остарявам, постепенно се развивам като актьор, стъпка по стъпка“
"Все още съм в процес на намиране на свой собствен характерен цвят и стил."
Ahn Bo Hyun добави:

„Особено усетих това днес, когато гледах части от фотосесията си. Добавяйки цветове към черно-белия си живот, си казвам „Този или онзи цвят ми отива“.

Източник: Soompi

bottom of page